SRCE: osnovni ECDL i Linux tečajevi dostupni svima

Fotografija članka: SRCE: osnovni ECDL i Linux tečajevi dostupni svima

Riječ je o popularnim tečajevima iz osnova uporabe računala i Interneta (ECDL-tečajevi), tečajevima o web-tehnologijama i izradi web-stranica, tečajevima o informatičkoj sigurnosti, uvodnim tečajevima o Linuxu i drugima, a koji su do sada bili dostupni samo studentima i članovima akademske zajednice.

Sveučilišni računski centar informatičke tečajeve održava već više od trideset godina, pri čemu se posebna pozornost posvećuje potrebama i interesima polaznika. Navedene tečajeve svake godine pohađa nekoliko tisuća polaznika.

Popis tečajeva, njihove cijene i raspored održavanja mogu se naći na web-stranicama Srca, na adresi .

Tečajevi će se i ove godine održavati i tijekom ljetnih mjeseci. Prijave su u tijeku, a svi zainteresirani mogu se na navedene tečajeve prijaviti putem elektroničke pošte na adresu . Na istoj adresi mogu se dobiti i dodatne informacije o tečajevima.

Dodatne informacije o ostalim obrazovnim programima Srca mogu se saznati na web stranici . Tamo možete naći i popis svih obrazovnih programa, kao i popise pojedinačnih tečajeva s kratkim opisima svakog od njih.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.