SRCE organizira pričaonicu u centru Zagreba povodom 20 godina Interneta u Hrvatskoj

Fotografija članka: SRCE organizira pričaonicu u centru Zagreba povodom 20 godina Interneta u Hrvatskoj

Sveučilisni računski centar SRCE krajem ovog tjedna u zagrebačkoj u Knjižnici i čitaonici “Bogdana Ogrizovića” organizira zanimljivu pričaonicu povodom 20 godina Interneta u Hrvatskoj.

Oglas

Ako je suditi prema sudionicima pričaonice, moglo bi biti zanimljivo i poučno. Saznali smo i “sastav” onih koji će o tome pričati:
– Elizabeta Gojan (HRT)
– prof.dr.sc  Pavel Gregorić (Hrvatski studiji)
– Ivan Marić (Srce)
– prof.dr.sc  Marina Mucalo (FPZG)
– mr.sc. Predrag Pale (FER)
– dr.sc  Jadranka Stojanovski (IRB)
– prof.dr.sc. Kristian Vlahoviček (PMF)

Voditelj pričaonice bit će Krešimir Macan (Manjgura).

Same teme o kojima će pričati su također zanimljive. Tako gdje biti riječi o Internetu i kako ga mi doživljavamo danas, s naglaskom na dobre stvari, pristupu informacijama, pomoć znanstvenicima u njihovom radu, dostupna građa, učenje na daljinu, jednostavnije dijeljenje i pristup informacijama, svakodnevno korištenje Interneta u poslu, ali i u privatnom životu.

Postavit će se i važno pitanje – jesmo li nešto izgubili kad smo dobili Internet i što smo to u najvećoj mjeri izgubili. O svim će temama sudionici razgovarati iz vlastitih iskustava u svakodnevnom korištenju Interneta.

Svakako dođite na pričaonicu, ulaz je slobodan. Točne detalje održavanja (vrijeme, lokacija, datum, Google mapa,…) potražite u našem .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.