SRCE: i ove godine besplatni online tečajevi

Fotografija članka: SRCE: i ove godine besplatni online tečajevi

Želite li ovo ljeto iskoristiti za stjecanje novih znanja iz područja informacijsko-komunikacijskih tehnologija, Tečajevi Srca idealni su za Vas.

Oglas

U bogatoj i raznovrsnoj paleti besplatnih i svima dostupnih online tečajeva naći će se ponešto za svakoga – od osnova uporabe računala i uredskih alata za obradu teksta, izradu proračunskih tablica, prezentacija ili baza podataka pa do IT-sigurnosti, online kolaboracije, programiranja i web-tehnologija.

Online tečajevi omogućuju veću fleksibilnost u prostoru i vremenu pohađanja nastave tako da se plaža, uz pomoć uređaja s pristupom Internetu, može vrlo brzo pretvoriti u učionicu. I ne manje važno, svaki polaznik samostalno određuje brzinu savladavanja gradiva.

Prijava na online tečajeve Srca obavlja se brzo i jednostavno putem .

Za one koji više vole rad u grupi, tu su i učionički tečajevi koji se održavaju u suvremeno opremljenim i klimatiziranim učionicama. Tečajevi u učionicama održavat će se tijekom lipnja, srpnja i kolovoza, uz ljetnu stanku od 18. srpnja do 21. kolovoza 2016. godine. Tečajevi u učionici se naplaćuju, ali su cijene za studente, djelatnike visokih učilišta i nezaposlene osobe povoljnije u odnosu na redovne cijene. Popis i detaljan opis svih tečajeva Srca te cjenik tečajeva u učionici objavljen je na stranici .

Za one koji požele postati IT-specijalisti, pozivamo da redovito prate raspored održavanja tečajeva prvenstveno namijenjenih IT-specijalistima (Linux akademija, Ciscova akademija mrežnih tehnologija i Program obrazovanja edu4IT). Novi ciklusi ovih tečajeva započet će s održavanjem u rujnu.

Obrazovati se, uz Srce, možete i samostalno, uporabom obrazovnih programa dostupnih u otvorenom pristupu. Svi su materijali dostupni s jednog mjesta putem mini-portala .

Više informacija o Tečajevima Srca možete pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.