SRCE: Četvrti sveučilišni Dan e-učenja – razmjena iskustava u primjeni ICT-a u nastavi

Fotografija članka: SRCE: Četvrti sveučilišni Dan e-učenja – razmjena iskustava u primjeni ICT-a u nastavi

Ovogodišnji Dan e-učenja započet će uvodnim govorima rektora Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Alekse Bjeliša i prorektorice za studente i studije prof. dr. sc. Blaženke Divjak, nakon čega će uslijediti dodjela nagrada za najbolji e-kolegij za ak. godinu 2011./2012. na Sveučilištu u Zagrebu.

Oglas

Kako kažu u Srcu, 4. sveučilišni Dan e-učenja organiziramo je sa željom da akademskoj zajednici, prvenstveno nastavnicima Sveučilišta u Zagrebu, pružimo mogućnost razmjene iskustava i stjecanja novih spoznaja o primjeni informacijskih i komunikacijskih tehnologija i tehnologija e-učenja u obrazovnom procesu, čime se nastavljamo poticati e-učenje i provedbu Strategije e-učenja na Sveučilištu u Zagrebu. Organizacijom ovog događanja Sveučilište u Zagrebu potvrđuje svoju ulogu lidera u regiji u unapređenju kvalitete obrazovanja i implementaciji tehnologija e-učenja.

Prva nagrada bit će dodijeljena nositelju kolegija Potencijali membrane prof. dr. sc. Mirzi Žišku s Medicinskog fakulteta. Drugu nagradu dobit će prof. dr. sc. Tihomir Hunjak i doc. dr. sc. Nina Begičević Ređep s Fakulteta organizacije i informatike za kolegij Poslovno odlučivanje. Dvije ravnopravne treće nagrade bit će dodijeljene nositeljici kolegija Metodika nastave flaute prof. Marini Novak s Muzičke akademije te nositelju kolegija Napredne web tehnologije i servisi prof. dr. sc. Dragutinu Kermeku s Fakulteta organizacije i informatike.

U okviru Dana e-učenja, u srijedu 12. prosinca s početkom u 11.30 sati, bit će održana panel diskusija na kojoj će sudjelovati čelnici uprava sveučilišta i veleučilišta, predstavnici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te Nacionalnog vijeća za visoko obrazovanje i studenti. Na panel diskusiji raspravljat će se o implementaciji e-učenja u visokom obrazovanju i načinima korištenja prednosti e-učenja za podizanje kvalitete obrazovanja.

Dan e-učenja organizira Ured za e-učenje/Centar za e-učenje Sveučilišnog računskog centra (Srca) koji već pet godina svakodnevno pruža niz usluga svojim korisnicima: od mogućnosti korištenja sveučilišnog sustava za e-učenje, sustava za webinare i e-portfolio sustava, savjetovanja, informiranja i održavanja predavanja vezanih uz e-učenje, do organizacije tečajeva, podrške korisnicima u radu s tehnologijama eučenja te pripreme događanja kao što su Moodlemoot i Tjedan Centra za e-učenje.

Sve otrebne detalje o ovom događaju (mjesto, vrijeme, Google mapa,…) možete pronaći u našem .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.