Spy Watch Camera – špijunski sat sa skrivenom kamerom po bagatelnoj cijeni na TomTopu

Fotografija članka: Spy Watch Camera – špijunski sat sa skrivenom kamerom po bagatelnoj cijeni na TomTopu

Prije nekoliko dana smo objavili zanimljiv članak o špijunskim naočalama za što ste pokazali veliki interes, a ovaj puta donosimo nešto vrlo slično – špijunski sat sa skrivenom FHD kamerom.

Oglas

Radi se o vrlo lijepo dizajniranom satu na kojom je gotovo nemoguće otkriti tu kameru koja se nalazi na posebnom skrivenom mjestu. Isto tako, zgodno je i što je vodootporan i prilično robustan, a kućište sata je napravljeno naravno od metala. Pronašli smo ga po posebno sniženoj cijeni na , a ona vrijedi u naredna dva tjedna.

Radi se o kameri koja može snimiti video FHD rezolucije od 1920 x 1080 točaka, a video zapis snima na microSD memorijsku karticu od 8 GB. Zgodno je što zahvaljujući infracrvenim LED svjetlima može snimati i po noći. naravno, osim videa može snimati i fotografije QHD rezolucije od 2560 x 1440 točaka, a ne moramo posebno napominjati kako snima i zvuk.

O ovakvim uređajima smo nekada davno samo mogli sanjati odnosno gledati u filmovima kao što je James Bond, no zahvaljujući razvoju tehnologije ovakav si špijunski sat danas može svatko priuštiti. Inače je napravljen od kvalitetnih i izdržljivih materijala tako da će vas dugo služiti.

Namijenjen je za svakodnevno korištenje i u bilo kojim uvjetima i na bilo kojoj lokaciji, tako da ćete željene video snimke moći snimiti na poslu, dok kampirate, bavite se sportom, vozite bicikl, bilo kad i bilo gdje. Ugrađena litij-polimerska baterija omogućuje snimanje do 1 i pol sat video zapisa, a punite je preko microUSB ulaza.

Ovaj se špijunski sat sa skrivenom kamerom nalazi u prodaji na po smiješnoj cijeni od samo 14,99$. Ova cijena vrijedi u naredna dva tjedna, tako da imate i više nego dovoljno vremena sve pregledati prije kupovine.

Inače, bogatu ponudu TomTop webshopa možete uvijek pronaći na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.