Speed Bit Video Accelerator za YouTube – ubrzava streaming i rješava još neke probleme

Fotografija članka: Speed Bit Video Accelerator za YouTube –  ubrzava streaming i rješava još neke probleme

Ljutite li se ponekad što vaš video streaming je spor, pada sustav, dolazi do prekida i izobličenja, predlažemo da probate koristiti Speed Bit Video Accelerator, aplikaciju kreatora Download Accelerator Plus, pionira tehnologije ubrzanja.

Oglas

Aplikacija ubrzava streaming videa s više od 150 web stranica: YouTube, MySpace, Dailymotion, Facebook, iTunes (Premium), Reuters, CNN-a, itd. Video Accelerator također dolazi u paketu s besplatnim Video Downloadom tako da možete preuzeti na računalo svoje omiljene video sadržaje. Speed Bit Video Accelerator je razvijen na posebnim algoritmima kako bi se ubrzalo cache kašnjenje. Nakon instalacije, potrebno je pokrenuti program koji će se izvoditi u pozadini i automatski će ubrzati video iz navedenih mjesta kada je otvoren s Internet Explorerom ili drugim preglednikom. Tijekom gledanja videa, pojavit će se mali obavijesni prozor da je proces ubrzanje u tijeku.

Besplatna verzija SpeedBit Video Acceleratora za YouTube će odgovarati većini korisnika, ali ako vam treba više, nije skupo nadograditi na Premium inačicu koja dodaje HD reprodukciju, automatsko podešavanje, Twitter integraciju, ubrzava preuzimanje iTunes filmova, glazbenih spotova i TV emisija.

Aplikacija je kompatibilna s operativnim sustavima : Windows 8 / Windows 7 / Vista / XP / 2003 / Windows 2000. Podržani preglednici: Chrome, Internet Explorer 9 / 8 / 7 / 6, FireFox 3 / 2, Safari, Opera.

 

Preuzmite aplikaciju

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.