Špancirfest 2012 – festival dobrih emocija i ove godine u prelijepom Varaždinu!

Fotografija članka: Špancirfest 2012 – festival dobrih emocija i ove godine u prelijepom Varaždinu!

Od 24. kolovoza do 2. rujna centralno mjesto zabave, uživanja, prelijepih prizora, koncerata, kazališta i izložbi je Varaždin. Naravno – vrijeme je za još jedan Špancirfest!

Oglas

Letimičnim pogledom na web stranice Špancirfesta vidjet ćete kako je program izuzetno bogat, kao i inače. Čak i bogatiji, rekli bismo. Ako do sada niste bili u Varaždinu na Špancirfestu, svakako si to priuštite ove godine jer se radi o neponovljivom i jedinstvenom događaju kojeg nećete doživjeti, ili bolje rečeno “osjetiti” nigdje u Hrvatskoj, ali i šire. Autor ovog teksta živi u Varaždinu i zna što govori, vjerujte mi na riječ :)

Ulice u centru grada varaždina bit će i ove godine prepune raznih događanja. Očekuju vas brojni koncerti, izložbe, performansi, kreativni parkovi, Vindiland i još puno, puno toga. Nećemo trošiti riječi na sve što vas očekuje, mogli biste to čitati danima, stoga samo vam niže “zalijepili” nekoliko video priloga koji će vam dočarati ovogodišnju atmosferu.

Svakako posjetite web stranice www.spancirfest.com gdje ćete naći kompletan program za svih deset dana trajanja Špancirfesta. Naravno, vidimo se u Varaždinu, zar ne? :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.