Span postao Microsoft Partner godine za Hrvatsku u 2016. godini

Fotografija članka: Span postao Microsoft Partner godine za Hrvatsku u 2016. godini

Microsoft svake godine dodjeljuje partnerska priznanja u raznim kategorijama na globalnoj i državnoj razini, a ove godine u odabiru je sudjelovalo čak 2500 tvrtki iz 119 zemalja širom svijeta. U Hrvatskoj je za 2016. godinu tu titulu osvojila tvrka Span.

Oglas

Nikola Dujmović, predsjednik Uprave tvrtke Span i Ivan Vidaković, direktor Microsofta Hrvatska i Bosna i Hercegovina su povodom imenovanja tvrtke Span Microsoft Partnerom godine za Hrvatsku u 2016. godine istaknuli važnost zajedničke suradnje dviju tvrtki te naveli kako osvajanje ovog prestižnog Microsoftovog priznanja, koje se dodjeljuje za izvrsnost u inovaciji i implementaciji rješenja baziranih na Microsoft tehnologijama, pozicionira tvrtku Span kao jednog od najznačajnijih Microsoft partnera u regiji.

Istaknuvši kako je Span priznanjem u kategoriji za Microsoft Partnera godine na državnoj razini prepoznat kao tvrtka koja pruža izvanredno znanje i usluge u primjeni Microsoftovih rješenja, Nikola Dujmović izjavio je: “Span je započeo sa strategijom da korisnicima pomognemo riješiti njihove poslovne probleme, koristeći našu platformu koja je od početka Microsoft. Zahvalni smo Microsoftu što je prepoznao naš trud koji stalno ulažemo u razvoj svog znanja i kompetencija. Moram priznati da nas veseli ovo priznanje i naša zajednička suradnja”.

Ivan Vidaković naveo je kako ova nagrada dodatno potvrđuje uspješnost višegodišnje suradnje tvrtke Span i Microsoftovog tima u Hrvatskoj te inovativnost koju Span pruža postojećim korisnicima kao i poslovni utjecaj koji stvara prilikom stjecanja novih korisnika.

„Biti Microsoft Partner godine u Hrvatskoj, u konkurenciji 1100 Microsoft hrvatskih partnera, predstavlja veliko priznanje. Kako se IT trendovi ubrzano mijenjaju, tako cloud, mobilnost i Big Data postaju ključ povećanja produktivnosti i učinkovitosti ne samo za komercijalni nego i javni sektor. Ovogodišnje priznanje Spanu samo je dodatna potvrda dugogodišnjem sustavnom i uspješnom ulaganju u razvoj vlastitih kompetencija i znanja, s posebnim fokusom na cloud i mobilnost, te primjeni tih znanja kod krajnjih korisnika, ne samo u Hrvatskoj nego i globalno. Span je također izvrstan primjer da uspješnost na lokalnom tržištu potiče uspješnost i na globalnom i zato me dodatno vesele ne samo Spanova lokalna postignuća nego i izvozni uspjesi.

Čestitam još jednom i veselim se budućim zajedničkim uspjesima, a pogotovo onim usmjerenim na podizanje nacionalne konkurentnosti“, rekao je Ivan Vidaković, direktor Microsofta Hrvatska i Bosna i Hercegovina.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.