SP Brazil: Sony zatražio od FIFE zabranu pojavljivanje igrača s Beats slušalicama u javnosti

Fotografija članka: SP Brazil: Sony zatražio od FIFE zabranu pojavljivanje igrača s  Beats slušalicama u javnosti

Sony je jedan od glavnih sponzora Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu, i nimalo im se ne sviđa da se igrači pojavljuju u javnosti ili na konferencijama za tisak s Beats Audio slušalicama.

Oglas

Sony se požalio FIFI i oni su  izdali  zabranu nošenja Audio Beats slušalica svim igračima i organizatorima u javnosti. Objašnjenje su lijepo sročili u rukavicama: ” Svjetsko prvenstvo nije mjesto za besplatno promoviranje Baeats Audio brenda”.   Podsjetimo se, tvrtku Beats Electronics je u svibnju preuzeo Apple i u međuvremenu njihove slušalice postale su nezaobilazan detalj s kojim se pokazuju nogometne zvijezde u javnosti.

SP Brazil: Sony zatražio od FIFE zabranu pojavljivanje igrača s  Beats slušalicama u javnosti   01
Pitate li se tko koristi Beats slušalice od poznatih i slavnih? Prvi je brazilski igrač Neymar, drugi je Suarez, treći igrač je Wayne Rooney koji nosi bijele slušalice. Koristi li ih netko od naših Vatrenih, nemamo pojma. Ali od sada svoje omiljene Beats slušalice nogometaši bez obzira na reprezentaciju čiji su članovi mogu koristiti samo u svojim hotelskim sobama dok ne završi Svjetsko prvenstvo u nogometu 2014.

Untitledh

Referenca: BusinessInsider
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.