Sourc{ SenchaDev Conference – konferencija visokih tehnologija

Fotografija članka: Sourc{ SenchaDev Conference – konferencija visokih tehnologija

Posjetitelji će imati priliku vidjeti i naučiti o najnovijim dostignućima tehnologija najnovije generacije, uz upravo predstavljena open source razvojna okruženja Ext JS 4 te Sencha Touch. Osim navedenih, korisnici će se imati priliku upoznati sa razvojem u Google Web Toolkit-u, PhoneGap-u, Zend Framework-u, i TYPO3.

Očekuje se oko 30-ak predavanja, radionica i treninga u 8 konferencijskih sala, a prezentirat će ih tvorci tehnologija, međunarodno priznati profesionalci kao što su Ed Spencer, Brian Moeskau, James Pearce, Nigel White, Mats Bryntse, Jozef Sakalos, Jay Garcia, Sven Brunken i mnogi drugi.

Konferencija se održava neposredno nakon službenog objavljivanja najnovije verzije Sencha Ext JS 4 framework-a, koji će se na ovom događaju službeno i predstaviti. Ext JS već sada koriste stotine međunarodnih tvrtki i institucija poput Adobe, Amazon, CNN, HP, IBM, NATO, SAP, Siemens, SONY, Yahoo i brojni drugi.

Također i institucije u Republici Hrvatskoj i regiji su među korisnicima najnaprednijih navedenih tehnologija, kao npr. Ministarstvo Uprave RH, Ministarstvo Gospodarstva, rada i poduzetništva RH, Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja RH (uprava za ribarstvo) te Vlada Crne Gore i gotovo 600 Jedinica lokalne samouprave iz Republike Hrvatske, Republike Bosne i Hercegovine, Republike Srbije i Republike Crne Gore, kojima su proizvode implementirale članice MICRO grupe, među kojima je i M.G. info.

M.G. info d.o.o. u partnerstvu sa Sencha Inc., proizvođačem vodećih tehnologija za izradu poslovnih web aplikacija za mobilne i desktop platforme, organizira Sourc{ konferenciju u Splitu, 5-7. svibnja 2011, u hotelu Le Meridien Lav. Više informacija o konferenciji potražite na i .

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.