Sony Xperia Z5 i Xperia Z5 Compact (ipak) bez čitača otiska prsta?

Fotografija članka: Sony Xperia Z5 i Xperia Z5 Compact (ipak) bez čitača otiska prsta?

Kao što smo ranije i najavljivali, to se i dogodilo. Na američkom tržištu su se pojavili novi Sony Xperia Z5 i Xperia Z5 Compact vrhunski pametni telefoni, no bez važnog dodatka.

Oglas

Ako se sjećate, još smo polovicom siječnja ove godine saznali kako Xperia Z5 i njena smanjena inačica Xperia Z5 Compact dolaze na američko tržište . Jasno je kako su kupci preko bare razočarani ovim potezom koji nam i nije najjasniji. Koristili vi čitač ili ne, nekako imamo osjećaj kao da nešto nedostaje, pogotovo u odnosu na konkurenciju.

Ostatak hardverske konfiguracije je poznat – 5,2 inčni odnosno 4,7 inčni ekran Full HD rezolucije, 64-bitni i 8-jezgreni Snapdragon 810 procesor, 3 GB ili 2 GB RAM, kamere od 5 MP i 21 MP, 32 GB interne memorije, baterije od 2900 mAh i 2700 mAh, te rad na Android 5.1.1 Lollipop operativnom sustavu.

Znamo i američke cijene. Sony Xperia Z5 se prodaje za 599,99$, a Sony Xperia Z5 Compact za 499,99$. Bacili smo pogled i na hrvatsko tržište i otkrili kako modeli za naše tržište prodaju za 6.099 odnosno 4.799 kuna. Ako ih već posjedujete, tada znate imaju li naši modeli čitač otiska prsta :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.