Sony Xperia Z2 i Z2 tablet službeni FIFA World Cup 2014 smartfon i tablet

Fotografija članka: Sony Xperia Z2 i Z2 tablet službeni FIFA World Cup 2014 smartfon i tablet

Nogomet ne može proći bez visoke tehnologije. Upravo su Sony Xperia Z2 smartfon i Sony Xperia Z2 Tablet službeni uređaji svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu.

Oglas

Sony je za FIFA World Cup 2014 u Brazilu pripremio zabavna iskustva za sve ljubitelje nogometa, najvažnije sporedne stvari na svijetu. Uoči prvenstva lansirana je ograničena, „brazilska“ serija SmartWear službene dodatne opreme FIFA World Cupa™ 2014 – SmartBanda, SmartWatcha2, Stereo Bluetooth slušalice (SBH20) i Bežičnog zvučnika (SRS-BTV5). Vrlo smo ponosni što je službeni telefon prvenstva Sony Xperia Z2, a tablet Sony Xperia Z2 Tablet. Sony i FIFA također će zajednički producirati službeni 2014 FIFA World Cup™ film u 4K rezoluciji, a tri prvenstvene utakmice će se snimati u 4K rezoluciji, jedna iz grupne faze, jedno četvrtfinalna utakmica te samo finale.

Ljubiteljima nogometa širom svijeta Sony je ponudio i dodatnu zabavu, ali i bolje praćenje zbivanja na svjetskom prvenstvu. Sony Football Challenge je aplikacija koja donosi najnovije vijesti, rezultate  i informacije o sve 64 utakmice, sve do zadnjeg sučevog zvižduka. Uključuje i Igru predviđanja u kojoj se sudionici mogu natjecati protiv prijatelja i ljubitelja nogometa širom svijeta te pogađati rezultate, a najbolji igrači pojavit će se na globalnoj tablici. Ako igrač ima dovoljno sreće i znanja pri pogađanju rezultata te se nađe među prvih 100 u poretku po završetku natjecanja, osvojit će neke od vrijednih nagrada, među kojima su putovanja u Maroko, PlayStation 4, najnoviji Sony Xperia smartphonei, tableti i dodatna oprema te FIFA suveniri.

Sony Xperia Z2 i Z2 tablet službeni FIFA World Cup 2014 smartfon i tablet

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.