Sony Xperia Z1 premijerno predstavljen u Hrvatskoj, cijena prava sitnica

Fotografija članka: Sony Xperia Z1 premijerno predstavljen u Hrvatskoj, cijena prava sitnica

Večeras smo bili gosti Sony Hrvatska, ili bolje rečeno bili smo na regionalnoj premijeri Sony Xperia Z1 premium smartphone mobilnog uređaja.

Oglas

Uz onaj službeni dio u kojem smo saznali informaciju više o samom smartphoneu, nakon kratkog službenog predstavljanja zabavljala nas je jedna i jedina Vanna. Ono što nas je posebno zaintrigiralo na večerašnjem predstavljanju je bogata dodatna oprema koju je Sony ponudio svojim korisnicima.

Ukratko, radi se o pregršt noviteta koje su u stvari dodatna oprema u Sony eko-sistemu, kao što je docking stanica, SmartWatch2 (inteligentni sat), Smart Handset SBH52, te nama najzanimljiviji Smart Lens QX10 & QX100 (moćne eksterne leće za Sony Xperia Z1 i druge premium smartphone uređaje.

Sony Xperia Z1 premijerno predstavljen u Hrvatskoj

Samo ćemo vas kratko podsjetiti kako Sony Xperia Z1 ima 5 inčni ekran Full HD rezolucije (1920×1080 točaka), 2 GB RAM-a, 16 GB prostora za pohranu podataka, te kameru od 20,7 MP s pulsirajućom LED bljeskalicom.

Nakon što pogledate naš mini foto album s premijere , gdje su bili novinari iz cijele regije (Hrvatska, Srbija, Slovenija, Bosna i Hercegovina), pročitajte i naš test koji smo “odradili” još prije više od dva tjedna. Inače, preporučena cijena za hrvatsko tržište je 5.999 kuna, iako smo malo “prošnjofali” tržište i pronašli ga i za 5.099 kuna.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.