Sony Xperia Z ili HTC One u Tele2 Revolucija 195 tarifi za 330 kuna

Fotografija članka: Sony Xperia Z ili HTC One u Tele2 Revolucija 195 tarifi za 330 kuna

Iz Tele2 javljaju kako su u svoje tarife uklopili i dva vrhunska smartphone modela. Dostupni su u Revolucija 195 paketu za 330 kuna mjesečno.

Oglas

Izuzetno tanka i elegantna, a ujedno i otporna na vodu, prašinu i grebanje – to je odlična Sony Xperia Z, koja uz profinjenost donosi i četverojezgreni procesor. Neupitna kvaliteta izrade i privlačan dizajn krase ovaj top model, uz to Full HD rezolucija na ovako malom ekranu oduševljava svakog tko primi Xperiu Z u ruke, dok se za njezin pouzdan rad „brine“ memorija od 2 GB RAM-a.

HTC One ogromnu snagu skriva iza 4.7-inčnog zaslona vrhunske kvalitete, a tu je i kamera za odlične fotografije i pri smanjenom osvjetljenju te interna memorija od čak 32 GB.

Nova ponuda za svega 330 kuna mjesečno uključuje 135 kuna mjesečno za Opciju uređaj i 195 kuna mjesečne naknade za tarifu Revolucija 195, u koju je uključeno čak 3 GB podatkovnog prometa, neograničeni pozivi unutar Tele2 mreže i neograničene SMS poruke, te 2000 minuta prema ostalim mrežama unutar Hrvatske. Uz spomenuti paket za Sony Xperiu Z jednokratno plaćate 295 kn, a HTC one 895 kn.

Sony Xperia Z ili HTC One u Tele2 Revolucija 195 tarifi

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.