Sony Xperia XZ2 Tablet i XZ2 Tablet Compact se očekuju tijekom godine

Fotografija članka: Sony Xperia XZ2 Tablet i XZ2 Tablet Compact se očekuju tijekom godine

Već dugo nismo vidjeli tablet uređaj iz Sonyja, a kažu kako bismo ih mogli vidjeti ove godine. Ako je vjerovati glasinama, polovicom godine mogli bi ugledati Sony Xperia XZ2 Tablet uređaj.

Oglas

Kažu kako bi se u kombinaciji mogao pojaviti i manji Sony Xperia XZ2 Tablet Compact. Onaj “običan” bi trebao imati 10 inčni, a manji kompaktni 8 inčni ekran, nešto slično kao i kod smartfona. Testirali smo većinu Sonyjevih tableta i za njih imamo samo riječi hvale.

Podsjetimo se posljednji tablet uređaj kompanija je predstavila još 2015. godine, bio je to odlični , a koji je hardverski bio jak praktički kao i pametni telefon. Bilo je to još u ono vrijeme kada su tablet uređaji imali veći značaj.

Prema posljednje dostupnim informacijama, novi Sony Xperia XZ2 Tablet i XZ2 Tablet Compact očekuju se tijekom ljeta, neki spominju kako bi mogli biti predstavljeni u isto vrijeme kada i novi top smartfon – Sony Xperia XZ2 Pro. Svi su oni trebali doživjeti svoju premijeru još u veljači na MWC 2018 u Barceloni, ali to se nije dogodilo. Možda ih vidimo tijekom ljeta, možda i u jesen na IFA 2018 u Berlinu. Kako god bilo, vrlo bismo ih rado isprobali.

Za očekivati je kako će možda donijeti i neke novitete, primjerice PlayStation joysticke te ih tako ponuditi i kao gamerske uređaje. Ne sumnjamo kako će tablet imati najjači Snapdragon 845, 4 GB ili 6 GB RAM-a i bateriju od bar 6000 mAh. O kamerama nema nikakvih informacija, ali trebale bi biti natprosječne, a za očekivati je i kako će raditi na Android 8.0 Oreo operativnom sustavu i mogli bi podržavati 4G LTE mreže, bar u jednoj inačici.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.