Sony Xperia XZ2, Samsung Galaxy S9 Plus ili Huawei P20 Pro – koji je brži?

Fotografija članka: Sony Xperia XZ2, Samsung Galaxy S9 Plus ili Huawei P20 Pro – koji je brži?

Stavili smo ih na jedno mjesto, upalili i provjerili koliko su brzi. Sučelili smo Sony Xperia XZ2, Samsung Galaxy S9 Plus i Huawei P20 Pro smartfone u posebnom videu i dobili zanimljive rezultate.

Oglas

Radi se o vjerojatno tri najjača pametna telefona koje možete kupiti na tržištu. svoju je premijeru doživio , a i je također imao , dok je svoju premijeru doživio gdje smo i sami bili prisutni.

Nismo puno razmišljali, odlučili smo staviti jedan pored drugog i vidjeti koliko je koji brz, a što ćete moći vidjeti i u video prilogu niže. Iskreno, nismo znali što nas očekuje, jer sva tri smartfona rade na različitim procesorima – Xperia na Snapdragonu 845, Galaxy na Exynosu 9810, a P20 Pro na Kirin 970.

Kako njihova usporedba izgleda teoretski možete vidjeti na našoj Usporedilici.


A evo i video koji će vam na simpatičan način pokazati koji je od ova tri pametnjakovića najbrži. Ipak, kako često znamo reći, ovo je tek jedan benchmark test koji ne treba uzeti zdravo za gotovo. Onu pravu vrijednost smartfoni imaju u svakodnevnom radu s aplikacijama, video igrama i drugim sadržajima koji se nalaze na internoj memoriji. No, ako ništa drugo, makar smo se malo zabavili :)

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.