Sony Xperia XZ2 ili XZ2 Compact – koji je po vašoj mjeri?

Fotografija članka: Sony Xperia XZ2 ili XZ2 Compact – koji je po vašoj mjeri?

Usporedili smo ih – u našoj Usporedilici, videu, fotkama. Vrlo su slični, tek su neznatne razlike o kojima ćemo se baviti u detaljnoj recenziji. Ovaj puta vam nudimo nešto drugo.

Oglas

Kada smo snimili prošli video u kojem smo usporedili modele XA2 i XA2 Ultra vidimo kako ste odlično reagirali na taj video, tako da pripremamo još nekoliko. Prvi je usporedba Sony Xperia XZ2 ili XZ2 Compact smartfona, dva praktički ista modela koji se razlikuju tek po nekim karakteristikama.

Ipak, neke razlike postoje. Prva je ona najočitija u vanjskom izgledu i ekranima od 5,7 odnosno 5 inča. Veći ima stakleno, a manji plastično kućište, no oba su “debeljuškasta” što baš i nismo navikli od Sonyja. Hadrveraj i kamere su praktički iste, jedino XZ2 ima neke dodatne opcije.

Isto tako, XZ2 ima jaču bateriju što je i logično… i to je to. Uglavnom smo ulovili sve razlike ova dva modela koji su vrlo, vrlo slični. Kako to izgleda u praksi možete vidjeti i u našoj Usporedilici.


Naravno, detaljna recenzija slijedi uskoro, negdje početkom idućeg tjedna, a do tada uživajte u ovom “brzom” videu u kojem so usporedili njihov radi i brzinu. I, koji se vama više sviđa – volite li više veći ili manji uređaj?

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.