Sony Xperia XZ i XZs uskoro na Android Oreo operativnom sustavu

Fotografija članka: Sony Xperia XZ i XZs uskoro na Android Oreo operativnom sustavu

Sony je svoj flagship Xperia XZ Premium pametni telefon počastio najnovijom Android 8.0 Oreo poslasticom još prošli mjesec, a sada nam pristižu informacije kako su još dva nova smartfona spremna za spomenutu nadogradnju.

Oglas

Japanska je kompanija počela slati Android 8.0 Oreo nadogradnju na svoje Xperia XZ i  Xperia XZs modele, a u oba slučaja ova će im softverska „poslastica“ doći sa kodnim brojem 41.3.A.0.401. Riječ je o nadogradnji „teškoj“ 1.2 GB, pa bi vam svakako bilo preporučljivo da budete spojeni na Wi-Fi u trenutku kada nadogradnja započne. Uz Oreo nadogradnju u paketu su i sigurnosne zakrpe za mjesec studeni.

Android 8.0 Oreo nadogradnja bi uskoro trebala biti pokrenuta i za Xperia X Performance modele, a po svemu navedenome možemo zaključiti kako Sony namjerava godinu završiti u stilu – barem po pitanju softverskih nadogradnji.

Podsjetit ćemo vas kako se Android 8.0 Oreo kao posljednja predstavljena inačica ovog najpopularnijeg globalnog operativnog sustava tek počela pojavljivati na high-end uređajima različitih proizvođača, a proći će još neko vrijeme dok ova varijanta Androida postane broj jedan prema postotku korištenja na uređajima.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.