Sony Xperia XA2 i Xperia XA2 Ultra – koji je bolji, manji ili veći?

Fotografija članka: Sony Xperia XA2 i Xperia XA2 Ultra – koji je bolji, manji ili veći?

S obzirom da smo oba ova smartfona na testiranje dobili u isto vrijeme, iskoristili smo priliku i snimili video kako Sony Xperia XA2 i Xperia XA2 Ultra rade jedan pored drugoga.

Oglas

Ova su dva pametna telefona slični s jedne, a različiti s druge strane. Ono što ćete prvo uočiti je njihova razlika u veličini – običan XA2 ima 5,2 inčni, a XA2 Ultra veći 6 inčni ekran. Procesor i stražnja kamera su isti, dok je XA2 Ultra ima osjetno jaču prednju kameru, a koja je ujedno i dvostruka.

Isto tako, Ultra model ima i više radne memorije te interne ovisno o modelu, a očekivano jača je i baterija s obzirom na veličinu ekrana. Osim dimenzija, težine i naravno cijene sve ostalo je praktički identično. Koji se vama više sviđa, volite li više veći ili manji uređaj?

Kako izgleda usporedba njihovih karakteristika možete vidjeti na našoj popularnoj Usporedilici.


A evo i kako izgledaju kada ih istovremeno koristimo, kao i usporedni rezultati AnTuTu benchmark testa. Svakako ga pogledajte.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.