Sony Xperia X i X Performance u Dual SIM inačici i s 64 GB interne memorije

Fotografija članka: Sony Xperia X i X Performance u Dual SIM inačici i s 64 GB interne memorije

Prema “white paper” podacima koje možete pronaći i na Sony Mobile developer stranicama, novi Sony Xperia X i X Performance pametni telefoni će podržavati Dual SIM, te će imati dvostruko više interne memorije od svoje single SIM braće. No, ostat ćete bez gotovo četvrtine.

Oglas

Drugim riječima, Dual SIM modeli (nano) će imati 64 GB interne memorije. I trebat će im, jer prema dostupnim podacima firmware (OS, aplikacije) će pojesti čak 15,4 GB prostora, tako da korisnicima ostaje “samo” 48,6 GB. U inačici s 32 GB interne memorije firmware će pojesti 12 GB tako da korisnicima ostaje 20 GB.

O novim Sonyjevim pametnim telefonima , a i sami znate kako su tri nova smartfona, Sony Xperia X Performance, Xperia X i Xperia XA, svoju premijeru doživjeli krajem veljače na sajmu Mobile World Congress (MWC 2016) u Barceloni. Radi se o prvim pametnim telefonima iz nove Xperia X serije od koje u japanskoj kompaniji očekuju puno.

Samo ćemo vas podsjetiti kako Sony Xperia X i Xperia X Performance imaju 5 inčni ekran FHD rezolucije od1920 x 1080 točaka, te imaju moćne kamere – prednju selfie od 13 MP i stražnju od čak 23 MP. Ugrađen je i čitač otiska prsta, a rade na novom Android 6.0 Marshmallow operativnom sustavu. Oba imaju 3 GB RAM-a.

Razlikuju se u procesoru – Sony Xperia X radi na odličnom Qualcommovom 6-jezgrenom Snapdragon 650 procesoru, a Sony Xperia X Performance radi na moćnom 4-jezgrenom Snapdragon 820 procesoru, a dodatno je i vodootporan i otporan na prašinu.

Ako vas zanimaju detalji iz “white papera”, detalje možete pronaći na Sony Mobile developerskim stranicama:

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.