Sony Xperia T James Bond 007 smartphone dostupan u Vip centrima već od 9 kuna

Fotografija članka: Sony Xperia T James Bond 007 smartphone dostupan u Vip centrima već od 9 kuna

Dugo iščekivani i najavljivani mobilni telefon Sony Xperia T aka James Bond 007 dostupan je u svim Vip centrima po cijeni već od 9 kuna u tarifi 669.

Oglas

Ovaj novi globalni top model nudi korisnicima ultimativno HD iskustvo i nezaboravan doživljaj koji osiguravaju vrhunske multimedijalne karakteristike uređaja.

Sony Xperia T novi je uređaj u vrhunskoj Xperia seriji koji se može podičiti najboljim Sony 4,6-inčnim HD Reality zaslonom, kamerom od 13 megapixela koju krasi brzi okidač i jednostavnim povezivanjem s „One touch“ funkcijom koju omogućava NFC tehnologija. Korištenjem ove kombinacije Sony korisnicima pruži jedinstvene trenutke zabave i uživanje u sadržaju na bilo kojem zaslonu u bilo kojem trenutku.

Spomenimo kako smo među prvima u Hrvatskoj (ako ne i prvi) testirali novi James Bondov smartphone, model . Pročitajte detaljan test.

Sonyjeve medijske aplikacije na ovome mobitelu kombiniraju najbolje od Sonyjevih tehnologija i povezuju korisnike s brojnim zabavnim uslugama pritom osiguravajući jedinstveno iskustvo. Uživanje u zvuku iznimne jasnoće i kvalitete moguće je jednostavnom upotrebom „WALKMAN“ aplikacije kao i aktivacijom Sony Clear Audio+ moda. Putem aplikacije može se pristupiti velikoj količini glazbe, uključujući glazbu koju je korisnik pohranio na svom računalu te listu pjesama koju su lajkali Facebook prijatelji samog korisnika. Aplikacija „Album“ kombinira intuitivno korisničko sučelje koje korisnicima omogućava da pogledaju, sortiraju i podijele fotografije samo jednim klikom, dok putem „Movies“ aplikacije korisnici mogu uživati u video-sadržaju visoke kvalitete slike i zvuka. Ova aplikacija između ostalog korisnicima nudi uvid u kratak sadržaj filmova iz bogate Gracenoteove baze podataka.

Uz ovaj uređaj vežu se dvije zanimljivosti. Sony Xperia T mobilni uređaj jedan je od Sony proizvoda koji su svoje mjesto našli i u najnovijem filmu iz serijala o popularnom špijunu Jamesu Bondu, koji se upravo prikazuje u kino dvoranama diljem zemlje.

Informaciju koju valja posebno istaknuti je činjenica da je video koji se koristi za predstavljanje Sony Xperia T mobitela u čitavom svijetu snimljena upravo u Zagrebu. Točnije, veći dio videa snimljen je u Masarykovoj ulici u samome centru glavnog grada koji se pokazao kao sjajan spoj različitih arhitektonskih stilova što je pomoglo pri stvaranju urbanog izgleda koji će biti blizak gledateljima širom svijeta.

Mobilni uređaj kojeg krasi 1.5 GHz dvojezgreni procesor nove generacije za poboljšanu izdržljivost baterije, brzi rad i ultra jasnu grafiku, mogućnost full HD videosnimanja te PlayStation™ certifikat u Vip centrima može se pronaći po maloprodajnoj cijeni od 4999 kuna.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.