Sony Xperia sola i interakcija sa zaslonom bez dodirivanja na hrvatskom tržištu

Fotografija članka: Sony Xperia sola i interakcija sa zaslonom bez dodirivanja na hrvatskom tržištu
Sony Xperia Sola ima 3,7 inčni zaslon s rezolucijom FWVGA (480 × 854) mobilnom tehnologijom BRAVIA i otpornim na ogrebotine stakla, čipset NovaThor U8500 s dual-core procesor na 1GHz i 5MP kameru sa snimanje 720p videa i stereo zvučnike xLOUD. 
 

 
Sony Xperia Sola dolazi s unutarnjom memorijom od 8 GB, 512 MB RAM-a.   Podržava EDGE i GPRS mreže, Wi-Fi 802.11 b / g / n, DLNA, Wi-Fi Hotspot i dolazi s microUSB utorom v2.0. Smart telefon također ima Bluetooth povezivost v2.1 s A2DP.  Xperia Sola osim inovativnom floating touch navigacijom, dolazi s NFC funkcionalnošću i Xperia SmartTagovima, omogućavajući korisnicima da u trenu promijene postavke i aplikacije svog smartphonea i prilagode ih svom stilu života. 
 

 
Uređaj radi na Android OS, v2.3 (Gingerbread), a planirana je nadogradnja na v4.0.
Sony Xperia sola dostupan je u slobodnoj prodaji na hrvatskom tržištu u crnoj i bijeloj boji po cijeni od 2.799,00 kn.   Više detalja uskoro,  kroz naš detaljan korisnički test :)
 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.