Sony Xperia S na “goloj verziji Androida 4.2 [video]

Fotografija članka: Sony Xperia S na “goloj verziji Androida 4.2 [video]

Jean-Baptiste Quéru (JBQ), tehnički voditelj Android Open Source projekta (AOSP) na Googleu, i Björn Andersson, Sonyjev inženjer, objavili su na službenom blogu da rade na projektu kojim će omogućiti Xperia S modelima smartphonea pokretanje pod “golom verzijom Android sustava oznake 4.2.

Oglas

Malo ostaje nejasno, koje funkcije će raditi, sve ili samo funkcije za spajanje na mrežu i audio te hoće li i kada korisnici moći preuzeti Android 4,2 firmware. Za sada Sony Xperia S testni model pokreće open source firmwarea na Androidu 4.1. Firmware je poznat kao AOSP, Android Open Source projekt. AOSP je partnerstvo između Googlea i volontera iz open source zajednice. Podsjetimo , Xperia S je bivši najskuplji model u Xperia liniji smartphone iz Sonya. Model je imao svoj debi u ožujku ove godine. Ima 4,3 “720p LCD i radi na dual-core Snapdragon S3 procesoru iz Qualcomm. Model se našao i na našem korisničkom testu pa ako ste ga pročitali ili već zaboravili ovaj model, možete to učiniti . Sada pogledajte koje su promijene dečki napravili:

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.