Sony Xperia M2 Aqua se pojavio na FCC-u, to je vodootporna Xperia M2?

Fotografija članka: Sony Xperia M2 Aqua se pojavio na FCC-u, to je vodootporna Xperia M2?

Prije nekoliko mjeseci Sony je najavio novi 4,8 inčni Android smartfon s podrškom za 4G LTE. Upravo se u FCC agenciji na odobravanu pojavila Sony Xperia M2 Aqua.

Oglas

Novi se uređaj pojavio pod nazivom PM-0770 i PM-0771. Prema nekim dokumentima koji se mogu pronaći na Sonyjevim web stranicama može se zaključiti kako se radi upravo o novom Sony Xperia M2 Aqua smartfonu koji će, kao što to i njegov naziv sugerira, biti vodootporan. Podsjetit ćemo vas mamo Xperia M2 nije vodootporna.

Čini se kako će se novi Sony Xperia M2 Aqua pojaviti dvije inačice, Sony PM-0770 i PM-0771. Oba modela će podržavati Wi-Fi a/b/g/n, Bluetooth 4.0 LE, ANT+, NFC i GPS. Razlikuju se samo u LTE bandovima, što znači da bi se jedan model mogao pojaviti na jednom, a drugi na drugom tržištu.

Same specifikacije nisu navedene u FCC izvješću, kao i obično, no očekujemo kako će biti vrlo slične Xperia M2 modelu o kojem smo detaljno .

Za sada nema informacija kada će se Sony Xperia M2 Aqua pojaviti na tržištu i po kojoj cijeni. No, ako ponovo smijemo nagađati, očekujemo cijenu manju od 250 eura.

Sony Xperia M2 Aqua

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.