Sony Xperia linija modela iz 2012. (ne) dobiva JB nadogradnju ovaj mjesec (nadopuna)

Fotografija članka: Sony Xperia linija modela iz 2012. (ne) dobiva JB nadogradnju ovaj mjesec (nadopuna)

Sony je objavio da će za svoju liniju ovogodišnjih Xperia uređaja pustiti sredinom prosinca Android Jelly Bean nadogradnju. 

Oglas

Ova vijest pristigla je putem službenog Sony Mobile računa na  kao odgovor na mnogobrojne upite korisnika o dolasku navedene nadogradnje . Nadogradnja na noviju inačicu Androida obuhvaća  samo smartphone koji su plasirani na tržište ove godine. To su: ,   , Xperia Ion, , Xperia go i. Jelly Bean bi trebao donijeti brže performanse, bolju stabilnost i poboljšano sučelje zahvaljujući Googleovim ‘Butter UI’, te Google Now aplikaciju.

Nadopuna: Tijekom dana se  ustanovilo da  je došlo do nesporazuma oko priče ažuriranja i da dolazi nadogradnja za navedene modele,  ali samo temeljena na  Ice Cream Sandwich  inačici koja bi trebala poboljšati stabilnost, WiFi Tethering / prijenosni hotspot, snimanje i reprodukciju za kameru ,  NFC i sustav poruka.  Vrijeme dostupnosti nadogradnje ovisi o tržištima i  operaterima, navode u

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.