Sony Xperia G3121 – navodni Xperia XA nasljednik se pojavio na videu

Fotografija članka: Sony Xperia G3121 – navodni Xperia XA nasljednik se pojavio na videu

Prije nekoliko tjedana pojavili su se prvi renderi navodnog nasljednika popularnog Sony Xperia XA smartfona, kao i novi video smartfona kodnog imena Sony Xperia G3121.

Oglas

Dosadašnji podaci nisu pokazivali puno, no nakon ovog video priloga kojeg možete vidjeti u nastavku neke će stvari sigurno biti jasnije. Sony Xperia G3121 je vrlo izgledni naljednik Xperia XA smartfona, nAvodno će imati osjetno jaču stražnju kameru koja će narasti s 13 Mp na 23 MP, dok bi prednja mogla bi dalje imati 16 MP.

Što se tiče operativnog sustava, za očekivati je kako će raditi na novom Android 7.0 Nougat OS-u. Od prije znamo kako će podržavati USB Type-C, a trebao bi raditi na novom i moćnom Qualcommovom Snapdragon 835 procesoru.

Ekran će također biti gotovo bez rubova što možete vidjeti i na videu niže, a od ranije se spominju stereo zvučnici. Novi se nasljednik Xperije XA očekuje na Mobile World Congressu u Barceloni, gdje će krajem veljače doživjeti svoju premijeru.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.