Sony Xperia Eye, Ear, Projector, Agent i RM-X7BT Bluetooth upravljač premijerno na MWC 2016

Fotografija članka: Sony Xperia Eye, Ear, Projector, Agent i RM-X7BT Bluetooth upravljač premijerno na MWC 2016

Osim novih pametnih telefona japanska je kompanija u Barceloni predstavila i pregršt mobilnih gadgeta i dodataka koji će vam se svidjeti. Predstavljamo ukratko v Sony Xperia Eye, Ear, Projector, Agent i RM-X7BT Bluetooth upravljač.

Oglas

Kako kažu u Sonyju, radi se o novim Xperia pametnim proizvodima za unaprijeđeno iskustvo komunikacije.

Novi Xperia pametni proizvodi i koncepti dizajnirani kako bi se uklopili u vaše okruženje i situacije, bilo da ste kod kuće ili u pokretu. Sony Mobile predviđa novu kategoriju kao inteligentne uređaje koji razumiju sklonosti, aktivnosti i ponašanje da bi pružili korisne informacije koje odgovaraju kontekstu.

Xperia Ear

Bežična slušalica nove generacije koja donosi novi način komunikacije, bez kompromisa u uživanju u svakodnevici oko vas. Daje vam korisne informacije kao što su vaš dnevni raspored, vremenska prognoza ili najnovije vijesti. Opremljena Sonyjevom tehnologijom glasovnog upravljanja, reagira na glasovne naredbe pa je možete zatražiti da uputi poziv, izdiktirati SMS poruku, pretražiti internet ili tražiti upute do određene lokacije.

Povezuje se s vašim Android smartphoneom putem NFC-a ili Bluetootha® i komunicira s matičnom aplikacijom u kojoj možete prilagoditi podešavanja, naredbe, notifikacije, kao i odabrati koje vam informacije trebaju kada se ujutro prvo povežete.

Lagana, udobna i mekana silikonska slušalica stvorena je za duže nošenje, s IPX2 zaštitom od vode3 i baterijom koja će trajati tijekom cijelog dana. Dostupna je u grafitno crnoj boji s inovativnom futrolom koja je ujedno i punjač, pa se vrlo lako može i dopuniti gdje god se nalazite.

Xperia Ear počet će se isporučivati tijekom ljeta 2016. godine.

Xperia Eye

Konceptualna vizija ultra kompaktne, nosive širokokutne kamere – fleksibilna je pa je lako možete zakvačiti za odjeću ili nositi oko vrata. Predstavlja već dobro poznatu tehnologiju Sonyjevih hvaljenih kamera i sezora koji su sada dostupni u najmanjem formatu ikad. Ima sferični objektiv od 360 stupnjeva za široko i prirodno vidno polje. Inteligentna tehnologija okidanja koristit će detekciju lica i glasa da snimi fotografije, omogućavajući vam da uživate i sačuvate uspomenu na dragocjene životne trenutke bez brige o tehničkim detaljima.

Xperia Projector

Koncept koji će obogatiti i potaknuti kreativnu obiteljsku komunikaciju koristeći bilo koju čistu površinu za prirodnu i interaktivnu projekciju. Bit će osjetljiv na dodir, glas i pokrete na isti način kao i zaslon vašeg smartphonea.

Xperia Agent

Koncept predstavlja viziju osobnog asistenta koji će poboljšati vašu svakodnevicu odgovarajući na glas i pokrete – pružit će vam korisne informacije, pomoć pri komunikaciji te nadzoru kućanskih aparata. Također je opremljen Sonyjevom tehnologijom glasovnog upravljanja i odgovorit će na niz naredbi – a ima i ugrađenu kameru te projektor za projekciju sadržaja na bilo kojoj ravnoj površini.

RM-X7BT Bluetooth

Upravljač za automobil omogućava bežični streaming glazbe i hands-free smartphone funkcije

RM-X7BT je Bluetooth® upravljač za automobil koji omogućava bežični streaming. Koristi Sonyjevu glasovnu tehnologiju da aktivira smartphone funkcije dok vozite. Sastoji se od dvije jedinice – modul „adapter“ omogućava bežični audio streaming i hands-free pozive, a „upravljač“ olakšava korištenje funkcija telefona kao što je navigacija dok sigurno vozite.

Počet će se isporučivati tijekom ljeta 2016. godine.

Sve zanimljive novitete i premijere na sajmu MWC 2016 u Barceloni možete pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.