Sony Xperia E5: kompanija objavila prvi službeni render  

Fotografija članka: Sony Xperia E5: kompanija objavila prvi službeni render  

Megapopularna kompanija Sony do sada nije spominjala ništa o uređaju koji je u pripremi, no sada je na Facebook profilu kompanije službeno potvrđeno postojanje Sony Xperia E5 pametnog telefona.

Oglas

No to nije sve, osim što je Sony potvrdio kako je u pripremi novi kompanijin uradak, objavljen je i prvi službeni render Sony Xperia E5 pametnog telefona koji nam pokazuje kako izgleda prednji, ali i stražnji panel ovog uređaja.

Još se prije nekoliko dana na internetu pojavilo par informacija koje su otkrivale kako je to Sony F3311 model koji je prošlog mjeseca opažen na GFXBench bazi podataka. Tako je na GFXBench-u otkriveno kako tada nepoznati Sony-jev uređaj dolazi sa 4.4-inčnim ekranom 720p rezolucije, MediaTek-ovim MT6735 procesorom, 1.5 GB RAM-a te sa 16 GB interne memorije.

Ove specifikacije otkrivaju entry-level pametni telefon, no još uvijek ne znamo da li je riječ o Sony Xperia E5 ili nekom drugom modelu. Naravno, nemamo nikakvih drugih informacija koje se tiču Sony Xperia E5 pametnog telefona, no s obzirom da je Sony započeo reklamnu kampanju za njega očekujemo kako ćemo uskoro u „rukama“ imati mnogo više detalja.

xperia1

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.