Sony Xperia C6 Ultra: renderi otkrivaju dizajn ovog smartfona

Fotografija članka: Sony Xperia C6 Ultra: renderi otkrivaju dizajn ovog smartfona

Čini se kako će najnoviji pametni telefon kompanije Sony popuniti prazninu između high-end i srednje klase uređaja koji se trenutno nalaze u Xperia C6 seriji.

Oglas

Po svemu sudeći japanski Sony u pripremi ima jedan vrlo elegantan i atraktivan smartfon, a nama tako za oči zapeli  renderi i neke fotografije koje navodno prikazuju dizajn nadolazećeg Sony Xperia C6 Ultra pametnog telefona. Ovo je još jedna varijanta uređaja u Xperia C6 liniji koja bi trebala po nekoj logici potpasti u kategoriju više srednje klase.

Za sada se ne zna mnogo o ovom nadolazećem uređaju, ali možemo pretpostaviti kako će službeno predstavljanje biti održano negdje u ljeto s obzirom da je i prethodnik ovog smartfona premijeru imao u kolovozu prošle godine. Sudeći prema dostupnim slikama dizajn nam se ne čini previše različitim od prethodnika, no vidi se da je stražnja kamera premještena u na sredinu panela, dok su rubovi i sami okvir više zaobljeni i čine se mnogo ugodnijima za rukovanje i držanje.

 

Sve u svemu raspolažemo sa jako malo informacija o ovom pametnom telefonu, no po svemu sudeći još nas dijeli dosta vremena od njegovog predstavljanja, a sigurni smo da ćemo na vrijeme saznati sve što vas i nas zanima.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.