Sony Xperia Acro S, nakon Tajvana u Rusiji. Vrijeme dolaska u Hrvatsku ostaje nepoznato

Fotografija članka: Sony Xperia Acro S, nakon Tajvana u Rusiji. Vrijeme dolaska u Hrvatsku ostaje nepoznato

Sjetite se da Sony Mobile je najavio Sony Xperia ACRO S još u svibnju i njegovu dostupnost od 3. kvartalu ove godine. Izgleda da Sony drži riječ jer se uređaj upravio pojavio u Rusiji po cijeni od 750 $. 

Oglas

Sony Xperia ACRO S specifikacijama je vrlo sličan modelu smartphoneu. Xperia ACRO S za razliku od Xperia S modela ima utor za memorijske kartice, što je odlično za povećanje memorijskog za pohranu fotografija, videozapisa i glazbe. Dodatno ima i veći kapacitet baterije od 1910 mAh vs 1750 mAh na Xperia S modelu. Sony Xperia ACRO S smartphone također je otporan na prašinu i otporan na vodu.

Od ostalih specifikacija da spomenemo TFT LCD kapacitivni Reality Display zaslon duljine dijagonale 4,3-inča koji dopušta manipulaciju s mokrim prstima, 12 MP kameru. 1080p video formata, 1GB RAM-a, 16GB interne memorije, 1. 5 GHz dual core procesor, DNLA, i pokreće se pod Android Ice Cream Sandwich OSom.

Za vašu informaciju,  na pojavio se je tutorijal kako  rootati uređaj :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.