Sony XB40 Extra Bass – eksplozija zvuka i boja na snježnim Alpama

Fotografija članka: Sony XB40 Extra Bass – eksplozija zvuka i boja na snježnim Alpama

Moramo priznati, novi Sony XB40 Extra Bass zvučnik izgleda odlično, a fotke koje ćete vidjeti pravi su glazbeni festival na snijegu.

Oglas

Nastup profesionalnih snowboardera Stevea Grabera i Chrisa Crowla obilježio je kraj prvog dana na planinskom festivalu Snowbombing u Majrhofenu u Austriji. Borderi u odjelima optočenim LED svjetlima i sa novim Sony XB40 Extra Bass bežičnim zvučnicima, uz snažne basove pjesme “Can’t Take It” grupe Bassjackers najavili su skijašima početak festivalskog večernjeg provoda.

Boarderi su puštali glazbu s dva Sony XB40 zvučnika, koji s funkcijom Wireless Party Chain, dokazuju da uz novu Sony tehnologiju, zabava može biti bilo gdje, čak i na nadmorskoj visini od gotovo 2.600 metara. LED linijsko svjetlo, trepćuće svjetlo i osvjetljenje zvučnika sinkronizirano s ritmom glazbe nikog nisu ostavili ravnodušnim, a Extra Bass zvuk je svima jasno dao do znanja da zabava počinje.

Sony XB40 Extra Bass zvučnici su trenutno dostupni u ponudi, po cijeni od približno 230 eura.

Svakako pogledajte i video, simpa je :)

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.