Sony Walkman W273S s kojima će te zabljesnuti na plaži ili bazenu

Fotografija članka: Sony Walkman W273S s kojima će te zabljesnuti na plaži ili bazenu

Da se ne bi morali prilikom bućkanja u bazenima ili kupanja u moru odreći svoje omiljene glazbe, pobrinuo se Sony svojim Walkmanom oznake W273S.

Oglas

Sony Walkman W273S ima masu samo 29 grama, može izdržati uranjanje u vodu do dubine od 2 m, dok dizajn 2-u-1 omogućuje da zaboravite na žice jer kontrolne tipke pružaju mogućnost prebacivanja glazbe i podešavanje glasnoće u pokretu.
4 GB RAM-a je dovoljno za pohranu velikog broja pjesama, a datoteke se kopiraju u uređaj jednostavnim “drag and drop” postupkom. Također je Walkman W273S kompatibilan s iTunes.

Komplet također sadrži posebnu traku za učvršćivanje walkmana na glavi. Baterija bi prema Sonyju trebala osigurati do 8 sati reprodukcije glazbe na jednom punjenju. Nudi se i opcija brzog punjenje: 3 minute punjenja je dovoljno za reprodukciju 60 minuta glazbe. Inače standardno vrijeme punjenja je sat i trideset minuta.  Cijena  iznosi

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.