Sony Walkman NWZ-W274S – vodootporni MP3 player i s 8 GB za glazbu

Fotografija članka: Sony Walkman NWZ-W274S – vodootporni MP3 player i s 8 GB za glazbu

Čini se kako je Sony svoju “vodootpornu” karakteristiku sa smartphonea i tableta preselio i na Sony Walkman NWZ-W274S MP3 player.

Oglas

Uživajte u izvrsnoj kvaliteti zvuka dok plivate, vježbate u teretani ili trčite na traci uz Sony Walkman NWZ-W274S MP3 player. Od sada Vam Walkman pomaže da dulje budete u pokretu s memorijom od 8GB, koja će pohraniti do 2000 pjesama kvalitete 128 kbps.

Sony Walkman NWZ-W274S MP3 player dolazi s poboljšanim slušalicama koje su posebno napravljene za plivanje s povećanom vodootpornom strukturom, koja sprječava ulazak vode u unutrašnjost slušalice. Sigurna prilagodba slušalica ušima i kompaktni dizajn omogućava bezbrižno kretanje bez ikakvih žica koje bi kočile Vaše pokrete. Sony Walkman® NWZ-W274S MP3 player vodootporan je na dubini do dva metra, omogućujući da nastavite s aktivnostima, čak i pod vodom.

Vodootporni nosivi Sony Walkman NWZ-W274S MP3 player bit će dostupan u crnoj boji diljem Europe od listopada 2013. godine.

Sony Walkman NWZ-W274S - vodootporni MP3 player i s 8 GB za glazbu

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.