Sony VAIO T11 i T13 ulaze na tržište ultra prijenosnika

Fotografija članka: Sony VAIO T11 i T13 ulaze na tržište ultra prijenosnika

Sonyjevi prijenosnici su uvijek prepoznatljivi, tako ćete i ove lako prepoznati po kvalitetnom i oku ugodnom kućištu napravljenom od kombinacije aluminija i magnezija. Novost je svakako da umjesto dosadašnjih Intel Core procesora iz 2. "Sandy Bridge" generacije, dolaze s novim iz 3. "Ivy bridge" generacije i s malom potrošnjom električne energije (ULV).

Sony je objavio samo specifikacije većeg modela (VAIO SVT1311M1E) tako da smo saznali kako će imati Intel Core i4-2367M procesor, 4GB RAM-a, te Intel HD 3000 grafičku karticu (starija generacija?!?). Ekran je HD i prikazuje rezoluciju od 1366×768 točaka, dok za tvrdi disk možete odabrati SSD ili HDD.

Ugrađena je i Sonyjeva Rapid Wake + Eco tehnologija koja podiže sustav u sekundi, dok će baterija izdržati do 9 sati rada (sa SSD diskom). Tanak je samo 1,78 centimetara i težak 1,59 kilograma. Spomenimo i chiclet tipkovnicu (za sada se ne zna ima li pozadinsko osvjetljenje) te trackpad od jednog dijela bez oznaki lijeve/desne tipke. Podržava Wi-Fi, Bluetooth 4.0, LAN, ima SD/MMC čitač kartica, HDMI, VGA, te izlaz za slušalice, kao i USB 2.0 i USB 3.0 ulaze. Web kamera je Exmor klase i rezolucije 1,3MP.

U Sonyju tvrde kako će se oba prijenosnika iz VAIO T-serije na tržištu pojaviti do kraja svibnja, gdje i po kojoj cijeni – to nisu rekli. No više možete saznati .

Sony VAIO T11 i T13 ulaze na tržište ultra prijenosnika

Sony VAIO T11 i T13 ulaze na tržište ultra prijenosnika 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.