Sony S1 i S2 – tableti na Android 3.0 Honeycomb OS-u

Fotografija članka: Sony S1 i S2 – tableti na Android 3.0 Honeycomb OS-u

Evo i informacije više o svakom od njih. Prvi tablet, Sony S1, je multimedijski orijentiran. Ima nestandardni 9,4  inčni ekran osjetljiv na dodir, dvije kamere – jednu sprijeda i jednu straga, a dizajnerski je oku ugodan. Odličan je, kako kažu, za čitanje raznih novina, časopisa i magazina. Sa softverske strane kažu kako je “brz i ugodan za korištenje", a isti epiteti vrijede i za sučelje te web pretraživač (browser).

Drugi Sonyjev tablet nosi oznaku S2. PO dimenzijama je osjetno manji, ima 5,5 inčni (također nestandardni) ekran, vrlo robustan dizajn. Zanimljivo je da dozvoljava multitasking, odnosno pokretanje dvije aplikacije istovremeno na istom ekranu. Svaki dio može prikazivati po jednu aplikaciju, odnosno jedan dio možete iskoristiti i za npr. Tipkovnicu ili kontrole za igranje.

Spomenimo kako oba ova tableta pokreće Nvidia Tegra 2 procesor i grafička kartica koji su certificirani od strane Sony PlayStationa. Isto tako, i S1 i S2 podržavaju DLNA, Wi-Fi, te 3G/4G mobile broadband vezu.

Naravno, sigurno vas zanima i cijena i dostupnost. Na žalost, u Sonyju još nisu definirali cijene, no obećali su kako će se oba tableta pojaviti na tržištu u isto vrijeme, do kraja godine. Ipak, samo za naše posjetitelje malo smo se "jače" potrudili i saznali neslužbene cijene. Sony S1 će koštati najvjerojatnije 599$, a Sony S2 699$.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.