Sony priprema svoj prvi smartfon sa dvostrukom kamerom

Fotografija članka: Sony priprema svoj prvi smartfon sa dvostrukom kamerom

Sony do sada na tržištu nije ponudio niti jedan uređaj sa dvostrukom kamerom, no to bi se kako trenutno stvari stoje uskoro trebalo promijeniti.

Oglas

Nadolazeći Sony-jev smartfon kodnog naziva H3213 pojavio se na GFXBench-u koji nam je otkrio dosta podataka o njegovim hardverskim specifikacijama, a nama je za oko odmah zapela dvostruka stražnja kamera.

GFXBench otkriva da Sony H3213 raspolaže sa 6-inčnim FHD ekranom, no za sada ne možemo znati hoće li doći i sa novim dizajnom kojeg Sony planira za slijedeću godinu. Kao procesor naveden je Qualcomm Snapdragon 630 koji je uparen sa 4 GB RAM-a i 32 GB interne pohrane. Inače, Snapdragon 630 je osmojezgreni procesor sa radnim taktom od 2.2 GHz koji dolazi u kombinaciji sa Adreno 508 grafikom.

Dvostruki je modul prednje kamere prema onome što GFXBench otkriva opremljen sa glavnim 16 MP senzorom koji može snimati video u 4K rezoluciji te sekundarnim 8 MP senzorom. Sony će sa H3213 modelom ponuditi pravi fotografski uređaj, jer će se sa stražnje strane naći kamera sa senzorom od 21 MP koja također podržava snimanje video sadržaja u 4K rezoluciji.

Ovaj nadolazeći smartfon radi na novom Android 8.0 Oreo operativnom sustavom, a po svemu sudeći ovdje se radi o uređaju srednje klase vrlo solidnih specifikacija. Za sada nema službenih informacija o datumu predstavljanja, cijeni kao niti o tržištima za koje će biti namijenjen.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.