Sony PlayStation 4 Neo: dolazi high-end verzija PS4 konzole

Fotografija članka: Sony PlayStation 4 Neo: dolazi high-end verzija PS4 konzole

Prije Microsoftove E3 novinarske konferencije na kojoj se očekuje da će kompanija predstaviti novu Xbox One konzolu smo saznali kako bi ova konzola vrlo uskoro mogla dobiti dostojnu konkurenciju.

Oglas

Kako saznajemo Microsoft-ov je glavni konkurent na ovom području Sony najavio predstavljanje PlayStation 4 Neo igrače konzole. Još nije službeno objavljeno kada će se nova Sony-eva konzola pojaviti na tržištu, no sigurno je da neće biti predstavljena tijekom Electronics Entertainment Expo događanja.

Sljedeća generacija popularne PlayStation igrače konzole je kako saznajemo unaprijeđena verzija aktualne PlayStation 4 konzole, a doći će sa bržim procesorom, unaprijeđenim grafičkim mogućnostima te podrškom za sadržaje u 4K rezoluciji.

Što se tiče cijene, nova generacija PlayStationa će koštati nešto više od aktualnog PlayStation 4 modela koji se na tržištu prodaje za 349 USD. Nakon predstavljanja nove PlayStation 4 Neo igrače konzole, Sony planira i dalje nastaviti prodavati aktualni PlayStation 4 model konzole.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.