Sony PlayStation 4.5 ili PS4 NEO u rujnu, ipak ne Playstation 5?

Fotografija članka: Sony PlayStation 4.5 ili PS4 NEO u rujnu, ipak ne Playstation 5?

Prema jednom francuskom izvoru, čini se kako ćemo još malo pričekati izlazak Sonyjeve Playstation 5 konzole. Prije će se pojaviti navodno PlayStation 4 NEO ili PlayStation 4.5, kažu u rujnu.

Oglas

Ako je ova informacija točna, a više izvora navodi je kao pozitivnu, očekuje se kako bi se nova Sonyjeva konzola trebala premijerno pojaviti na Tokyo Game Showu, a koji se održava od 15-18. rujna, dok bi se u prodaji trebala pojaviti početkom 2017. godine.

PlayStation 4 NEO će navodno raditi na novom “Polaris” grafičkom čipu koji potpisuje AMD, najvjerojatnije se radi o Polaris10 ““Ellesmere” čipu s 2304 stream procesora. Usporedbe radi, to je 2x više stream procesora nego što ih ima PlayStation 4. Igre na konzoli će raditi u minimalnoj Full HD rezoluciji od 1920 x 1080 točaka.

Kako će se konačno zvati teško je reći, no naziv “Neo” je za sada interni, tako da bi onaj prodajni mogao biti Playstation 4.5.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.