Sony NEX-5T – simpatični digitalac za svačiji džep, i to doslovno!

Fotografija članka: Sony NEX-5T – simpatični digitalac za svačiji džep, i to doslovno!

Malen a jak, odlika je novog Sony NEX-5T digitalca. Osim toga, zna se spojiti i na Internet preko WiFi veze (NFC).

Oglas

Novi Sony NEX-5T opremljen je kvalitetama za profesionalno fotografiranje i bežičnu slobodu u snažnom, džepnom uređaju s bezgraničnom kreativnošću koju nude izmjenjivi objektivi. Ovaj aparat savršen je partner svim zaljubljenicima u fotografije koji žele stvarati slike u DSLR-stilu, ali pri tome ne žele nositi i po nekoliko kilograma tešku opremu.

Uz Wi-Fi opciju spajanja, svoj Sony NEX-5T možete povezati sa svojim pametnim telefonom, računalom ili TV uređajem te jednostavno prebaciti video snimke ili slike. Također, Sony NEX-5T prvi je Sonyjev uređaj s mogućnošću mijenjanja E-mount objektiva, a koji je opremljen NFC-om. Dodatnu pogodnost mu nudi One-touch bežična veza s pametnim telefonima i tabletima koji opremljeni Andoridom pojednostavljuje dijeljenje sadržaja i upravljanje kontrolama aparata. Za to nije potrebno nikakvo prethodno postavljanje – jednostavno dodirnite svojim mobilnim uređajem NEX-5T aparat i u istom trenutku kreirajte bežičnu mrežu. Ugrađeni pametni daljinski upravljač omogućuje da se aktivira okidač iz vašeg pametnog telefona što je odlično za grupne snimke.

Sony NEX-5T

U Sony NEX-5T uređaju nalazi se APS-C senzor zavidne veličine s 16.1 efektivnih megapiksela koji hvataju više svjetla nego mali senzor u kompaktnim kamerama. Nastale fotografije i Full HD video zapisi u DSLR kvaliteti obogaćeni su detaljima i s vrlo niskom razinom smetnji na slici, kako bi se što bolje uhvatili idilični trenuci u sumrak ili prigušenim interijerima. Može se pohvaliti i velikim brojem aplikacija, maski i dodataka što smo kod Sonyja već i navikli.

Novi Sony NEX-5T uređaj s izmjenjivim objektivima kompaktnih kamera iz Sonyja moguće je naručiti na službenoj web stranici, a u generalnu prodaju diljem Europe kreće od kolovoza 2013. godine. Sigurno vas zanimaju i okvirne cijene – samo “tijelo” bez objektiva se prodaje po cijeni od 548$, a u paketu s 16-50mm E-mount objektivom cijena je 698$.

Sony NEX-5T Sony NEX-5T

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.