Sony-jev slijedeći flagship nećemo vidjeti do druge polovice 2016. godine?

Fotografija članka: Sony-jev slijedeći flagship nećemo vidjeti do druge polovice 2016. godine?

Jedno od najpoznatijih imena u svijetu tehnologije, a posebice pametnih telefona i televizora je japanski div Sony koji nas je pomalo iznenadio svojim daljnjim planovima kada je riječ o predstavljanju flagship pametnih telefona.

Oglas

Pomalo smo razočarani izjavom jedne od kompanijinih direktorica zaduženih za dizajn koja daje naslutiti kako Sony neće predstavljati flagship pametne telefone sve do gotovo samoga kraja slijedeće godine. Navedeno je kako kompanija planira svoj slijedeći flagship smartfon predstaviti u drugoj polovici 2016., a slijedeći tek u drugoj polovici 2017. i zatim također u drugoj polovici 2018. godine.

Sudeći prema ovoj izjavi možemo zaključiti kako ipak nećemo dočekati još jedan Sony-jev flagship početkom slijedeće godine od koje nas sada dijeli tek nekoliko mjeseci. Poznato je kako je kompanija u vremenskom razmaku od 6 mjeseci na tržištu predstavljala Xperia Z modele, ali sada će se ti ciklusi povećati na svakih 12 mjeseci. Sa ovim će se novim planom predstavljanja svojih modela flagshipa Sony u načinu poslovanja više približiti Apple-u, a manje Samsung-u i LG-ju koji svoje najnovije modele obično predstavljaju više puta tijekom godine.

Vrijeme će pokazati koliko će se ova poslovna strategija Sony-ju isplatiti, a do tada se radujemo slijedećem pametnom telefonu koji će izaći iz njegove radionice.

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.