Sony i1 Honami – premijera HTC One i Samsung Galaxy S4 “killera” 4. rujna

Fotografija članka: Sony i1 Honami – premijera HTC One i Samsung Galaxy S4 “killera” 4. rujna

Jedan od najočekivanijih Sonyjevih smartphone uređaja je Sony i1 Honami. Kompanija se tijekom 2013. godine probudila i proizvodi odlične uređaje.

Oglas

Prije dva tjedna pojavio se video koji najavljuje novi Sony i1 Honami, možete ga vidjeti u nastavku. U najkraćim crtama najavljuju ga kao HTC One i Samsung Galaxy S4 killer. Radi na Androidu, premijeru će doživjeti 4. rujna, dva dana uoči IFA 2013 sajma u Berlinu.

Osnovna snaga ovog super-smartphonea je stražnja kamera od čak 20,7 MP sa Sonyjevim G lećama (f/2.0), a što  bi trebalo rezultirati odličnim fotografijama i pri slabom osvjetljenju. Kompaniji treba još jedan “jaki” model jer i s modelom Sony Xperia Z drže tek 3,8% svjetskog tržišta smartphonea. Iskreno se nadaju kako će Sony i1 Honami im popraviti “krvnu sliku” odnosno udio u tržištu. Do kraja godine očekuju kako će prodati oko 42 milijuna smartphonea.

Osim Sony i1 Honami smartphonea, japanska će kompanija predstaviti i nove izmjenjive leće za mobilne uređaje, a koje će ponuditi Appleu za iPhone, te drugim proizvođačima Android uređaja. Leće će se moći dodati na mobilni uređaj preko posebnog magneta. Obje leće, Sony DSC-QX10 i Sony DSC-QX100, sadržavaju microSD memorijsko proširenje i zaslon. Zanimljivo… :)

U svakom slučaju, zabilježite si datum 4. rujna kada će biti vrlo živahno, predstavlja se novi Sony i1 Honami. Jedva čekamo :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.