Sony HT-ST7 i HT-ST3 soundbar zvučnici za vašu sobu, moć je u zvuku!

Fotografija članka: Sony HT-ST7 i HT-ST3 soundbar zvučnici za vašu sobu, moć je u zvuku!

Novi Sony HT-ST7 i ST3 zvučnici su posebni po više karakteristika – ST3 je najtanji zvučnik s Bluetoothom, a ST7 ima bežični subwoofer.

Oglas

No, nije to sve. Ukoliko imate neki uređaj s NFC tehnologijom, primjerice smartphone, moći ćete Sony HT-ST7 i HT-ST3 zvučnike aktivirati i preko NFC-a, što je sjajno. Novi soundbar zvučnici iz Sonyja predstavljaju istinski  užitak za svaku jurnjavu automobila, svaki orkestralni crescendo i svaku riječ dijaloga koji se odvijaju na vašem ekranu. Neovisno o tomu uživate li u najnovijim filmskim hitovima ili jednostavno sjedite uz TV program, doživjet ćete jedinstveni audio ugođaj i uzbuđenje.

Oba Sony HT-ST7 i HT-ST3 soundbar zvučnika čine s karakterističnim “Sense of Quartz” stylingom podsjećaju na BRAVIA TV kolekcije. Tek 4cm visok, ST3 zbog svog dizajna i stila predstavlja pravog ljepotana, a na svijetu ne postoji tanji soundbar zvučnik kojeg karakterizira mogućnost povezivanja putem Bluetooth opcije. Za još snažniji doživljaj, Sony HT-ST7 dodaje moćni bežični subwoofer kojeg je moguće postaviti bilo gdje u sobi za pulsirajući i zvučan bas čiji ćete učinak doista osjetiti.

Ako poželite pustiti vašu osobnu glazbenu kolekciju putem smartphonea ili tableta, sve što trebate učiniti jest prisloniti vaš uređaj uz bilo koji od soundbar uređaja i vama najdraže melodije zavladat će čitavom dnevnom sobom.

Sony HT-ST3
Prepustite se vrhunskom surround zvuku super tankog ST3 zvučnika. Objesite zaglađeni i gotovo neprimjetni soundbar na zid ili ga jednostavno postavite ispred vašeg TV prijemnika. Njegove aluminijske ultra tanke linije dodatno su naglašene rešetkama od inoxa, što svakom životnom prostoru daje elegantan, suvremeni naglasak.

Kanal 4.1 s diskretnim S-Master Digital pojačalom vaše će večeri pred TV ekranima pretvoriti u posebne doživljaje. Čak 11 popratnih zvučnika osiguravaju precizan i fokusiran zvuk, a dodatak S-Force Pro Front surround u potpunosti će ispuniti svaku prostoriju i prenijeti bujnost zvuka svakoj osobi u toj prostoriji.

Predani subwoofer moguće je postaviti vertikalno ili položiti horizontalno na vašim policama, ispunjujući sobu s basom  kojeg će osjetiti svaki dio vašeg tijela. Paralelno s tim, dva nisko frekventna drivera osigurat će dodatnu dubinu i masivnost udaraca, karakteristične za svaki bas te će pritom eliminirati bilo kakav šum ili nepotrebne zvukove.

Sony HT-ST7
Vaši najdraži filmovi nikad nisu zvučali bolje. Sony HT-ST7 soundbar zvučnik razvijen je u suradnji s tvrtkom Sony Pictures’ Soundworks, a sve kako bi se osigurala dosad neviđena vokalna čistoća, zvučna prisutnost i pulsirajući basevi. Napredno procesuiranje digitalnog signala reproducira glazbu, dijalog i efekte s novim naglaskom na realističnost, transportirajući vas direktno u srce emocija i drame u svakoj sceni koja se odvija na ekranu.

Bogat i realističan zvuk omogućit će vam 7.1 kanali diskretno potpomognuti S-Master Digital pojačalom. Kako to inače dolikuje Sonyju, britki Magnetic Fluid zvučnici otkrivaju nove detalje svakog dijaloga te vas uvlače još dublje u svaku priču. S-Force Pro Front surround postavlja svaki instrument i efekt točno onako kako treba da bi se dobilo uranjajuće, kinematografsko zvučno okruženje. Za razliku od konvencionalnih surround tehnologija, ovaj će sustav u vašoj okolini prouzrokovati znatno širi i obuhvatniji učinak.

Sony HT-ST7 i HT-ST3 zvučnici

Jednostavno dijeljenje putem wirelessa
Oba soundbar zvučnika omogućavaju vam da vrlo jednostavno preuzmete pjesme s vašeg smartphonea, tableta ili bilo kojeg drugog uređaja koji podržava Bluetooth® povezivanje. Još je jednostavnije ako vaš uređaj podržava NFC tehnologiju. Sve što tada trebate napraviti jest prisloniti vaš soundbar zvučnik i uređaji će se istog trenutka povezati, a vi ćete uživati u najdražim pjesmama i potpunoj wireless slobodi. Dodatna potpora apt-X i AAC kodeksa garantira senzacionalnu kvalitetu zvuka kada dijelite putem Bluetooth® povezivanja s vašeg Apple ili Android™ uređaja.

Jasnije, realnije, uzbudljivije
Oba soundbar zvučnika sjajno će se uklopiti u uzbudljive nogometne utakmice i sportske dvoboje s novom opcijom “Virtualni nogomet”. Koristeći akustičnu bazu navijačkih atmosfera snimljenu na pravim stadionima, soundbar zvučnici ST serije stvaraju virtualno polje zvukova koje će vas doslovno preseliti na stadione i među navijače.

Ponekad se borite čuti sve što se događa na ekranu? Dovoljno je pritisnuti “Voice” tipku i čut ćete kako se dijalog na ekranu izoštrava. Za još veću jasnoću, tehnologija “Sound Optimiser” podiže ekstremno niske i visoke frekvencije koje se inače mogu izgubiti u tišim prijenosima.

Neovisno o tome slušate li glazbu ili se pred vama na ekranu odvija eksplozivna akcija, tri modela tonova u subwooferu osigurat će utjecajan i neisprekidan zvuk basa.

Novi soundbar zvučnici iz Sonyja dostupni su u Europi od listopada (Sony HT-ST3), odnosno rujna (Sony HT-ST7) 2013. godine.

Za više informacija posjetite .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.