Sony Xperia XZ1 dolazi sa Android 8.0 operativnim sustavom i SD835?

Fotografija članka: Sony Xperia XZ1 dolazi sa Android 8.0 operativnim sustavom i SD835?

U bazi podataka na AnTuTu benchmark stranici našao se uređaj kompanije Sony pod kodnim nazivom G8441.

Oglas

Ovaj se uređaj nedavno našao na stranicama jedne poljske trgovine gdje je otkrivena cijena od nekih 740 američkih dolara. Šuška se kako će na IFA konferenciji koja se održava 31. kolovoza u Berlinu biti predstavljena dva nova Sony pametna telefona koja su trenutno poznata pod kodnim nazivima G8341 i G8441. Neki od nedavnih izvještaja s Interneta otkrivaju kako bi ovdje mogla biti riječ o nadolazećim Xperia XZ1 i Xperia XZ1 Compact uređajima koji će vrlo vjerojatno doći sa sličnom hardverskom konfiguracijom, ali će imati različite veličine ekrana.

Prema dostupnoj AnTuTu listi pametni telefon pod kodnim nazivom G8441 će raditi na najnovijem Qualcomm Snapdragon 835 flagship procesoru, a druge specifikacije otkrivaju ekran 720p rezolucije, 8 MP prednju i stražnju kameru, 4 GB radne memorije, najnoviji i još nepredstavljeni Android 8.0 (O) operativni sustav te 32 GB interne memorije.

U ovom nam je dijelu malo sumnjiva informacija o rezoluciji ekrana. Često benchmark liste objave i pokoji netočni detalj, a u ovom slučaju vjerujemo da će uređaj pod kodnim nazivom Sony G8441 doći sa ekranom FHD (1080p) rezolucije, a ne 720p rezolucije. Što se pak kamera tiče šuška se o dvostrukoj stražnjoj kameri pri čemu bi jedan senzor vjerojatno imao 8 MP.

Sve su ovo za sada nepoznanice koje jedva čekamo potvrditi.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.