Sony Ericsson VIVAZ na korisničkom testu (2)

Fotografija članka: Sony Ericsson  VIVAZ na korisničkom testu (2)

Vivaz glazbeni ugrađeni player podržava mnoge formate glazbe, uključujući i MP3. Dolazi sa user friendly glazbenim značajkama koje uključuju TrackID,  PlayNow  uslugu za preuzimanje glazbe, i podcaste. Tijekom reprodukcije, izvođač, naslov, i album su prikazani na zaslonu.  U File Manager mobilnog telefona možete stvoriti vlastite mape u koju možete pohraniti pjesme.  Što se tiče čujnosti, možda je trebalo uključiti EQ memoriju da pomogne pogurati razinu zvuka. Na plus strani kvalitete zvuka je FM radio koji usprkos jednostavnoj opremi daje čist zvuk.

Sony Ericsson Vivaz fotoaparat
Fotoaparat objektiva 8.1 megapixela ima značajku automatskog fokusa i prepoznavanje lica što omogućuje snimanje kvalitetnijih slika i 4x digitalni zoom za povećavanje ili smanjivanje, ovisno da li želimo uhvatiti objekt snimanja izbliza ili udaljenosti.  Ugrađen je i stabilizator slike koji osigurava smanjivanje postotka mutnih fotografija.  Nažalost nema Xenon flash već samo bljeskalicu, tako da slike su uvijek zrnate i nešto mutne. 

 

Zaslonu djeluje kao tražilo, bilo u portretnom ili pejzažnom načinu rada i omogućuje opciju za pojavljivanje simbola za ručno podešavanje postavki za snimanje. Ručne postavke uključuju: Način rada snimanja – Normal, Panorama, Smile Detection, Touch-trigger;  AF – automatske postavke, detekcija lica, makro, beskonačno;  uključivanje svjetla; Balans bijelog (Automatski, mračno, fluorescentno, dnevno svjetlo,oblačno;  Odabir scena: noćne scene, sport, dokumenti, plaža/snijeg, krajolik, portret; geo oznake.

Jedan veliki plus je za panoramsko snimanje fotografija. Prvo napravite jednu snimku, zatim jednostavno rotirate dalje kameru u željenom smjeru jer dolazi do automatskog shutter reagiranja kada se spaja s prethodnom snimkom (susjedne slike nemaju sučelja) i to u dva navrata.  I to je to. Ustvari, dolazi do automatskog spajanja, obrade tri slike u jednu panoramsku fotografiju.

Kvaliteta snimki je prilično dobra. Boje izgledaju realistično, a u dobrim vremenskim uvjetima slike su prilično oštre s kvalitetnim prikazom detalja. 

Fotoaparat također podržava video pozive. 

Treći dio: famozne mogućnosti video snimanja

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.