Sony Ericsson najavljuje dva telefona Zylo i Spiro s Walkmenom i Facebookom

Fotografija članka: Sony Ericsson najavljuje dva telefona Zylo i Spiro s Walkmenom i Facebookom

Sony Ericsson danas najavljuje novi dvojac koji nastavlja nasljeđe legendarnog nagrađenog* Sony Ericsson Walkman™ telefona. S više od 130 milijuna Walkman telefona prodanih širom svijeta, Sony Ericsson sada svom portfoliju dodaje dva cjenovno pristupačna Walkman telefona – bez kompromisa kada je riječ o značajkama.

Sony Ericsson Zylo i Sony Ericsson Spiro korisnicima nude najbolje glazbeno iskustvo koje i očekuju od Walkman™ telefona, no idu i korak dalje i spajaju glazbu s društvenim umrežavanjem. Od Twittera™ do Facebooka™, korisnici samo jednim dodirom tipke mogu komunicirati s prijateljima i istovremeno slušati omiljenu glazbu na Walkman playeru. Druga ključna funkcija koja je dostupna na oba telefona je TrackID koji korisnicima, ma gdje se zatekli, omogućava da saznaju ime i izvođača pjesme koju upravo slušaju. Ta funkcija se pokazala jako popularnom među ljubiteljima glazbe širom svijeta – samo tijekom 2009. godine bilo je 129 milijuna pretraživanja.

Sony Ericsson Zylo™ i Sony Ericsson Spiro™ također su dizajnirani tako da imaju ergonomski oblik, što je sada zajednička značajka svih modela u Sony Ericssonovom portfoliju. Prekrasan i bezvremen ergonomski oblik također uključuje ergonomsku tipkovnicu koja telefon čini jednostavnim za korištenje.

„Sony Ericssonova linija Walkman™ telefona ostvarila je ogroman uspjeh. Od prvog predstavljanja 2005. godine do danas prodano je više od 130 milijuna telefona i još uvijek bilježimo veliku potražnju korisnika. Cilj današnje najave jest zadovoljiti tu potražnju čineći liniju Walkman™ telefona pristupačnom širem krugu korisnika,“ izjavila je Jenny Maltesson, Marketing Business Manager u Sony Ericssonu.

„Kombinirajući najbolje od Walkman™ funkcionalnosti s mnoštvom mogućnosti za društveno umrežavanje, Sony Ericsson Zylo™ i Sony Ericsson Spiro™ korisnicima nude priliku da saznaju što sve naš portfolio komunikacije i zabave ima za ponuditi.” zaključila je Maltesson.

Sony Ericsson Zylo s Walkmanom

Kupili ste pjesmu i umirete od želje da je podijelite s prijateljima? Korisnici mogu slušati svoju omiljenu pjesmu u pozadini dok razgovaraju na telefon. Sony Ericsson Zylo™ s Walkmanom™ također ima već snimljene zvukove pa se korisnici mogu pretvarati da su još uvijek na poslu, da hodaju ulicom ili su u restoranu. FLAC format koji debitira na ovom telefonu, omogućava korisnicima da uživaju u izvanrednom zvuku.

• Legendarni Sony Ericsson Walkman™ glazbeni player
• Superioran zvuk s clear audio iskustvom
• High definition FLAC format – najbolja kvaliteta zvuka ikada na mobilnom telefonu
• TrackID™ – saznajte ime pjesme
• Ostanite povezani uz Facebook™ i Twitter™
• Podijelite fotografije na Flickru® i Picasi™
• Postavite videozapise na YouTube™ u dva klika

Sony Ericsson Spiro s Walkmanom

Uživajte u najboljem glazbenom iskustvu u klasi uz Sony Ericsson Spiro™ s Walkmanom™. Pritiskom tipke korisnici trenutno pristupaju TrackID™ funkciji i u nekoliko trenutaka mogu otkriti milijune pjesama. Priča vam se? Logirajte se na Facebook™ ili Twitter™ ili čavrljajte putem SMS-a uz lako čitljive „oblačiće“.

• Legendarni Sony Ericsson Walkman™ glazbeni player
• Glazba u pokretu – 3,5 mm priključak, Bluetooth™ stereo i FM radio
• TrackID™ – saznajte ime pjesme
• Komunicirajte s prijateljima putem Facebooka™ i Twittera™

Sony Ericsson Spiro™ s Walkmanom™ podržava GSM GPRS/EDGE 900/1800 i GSM GPRS/EDGE 850/1900.

Sony Ericsson Zylo™ s Walkmanom™ podržava UMTS HSPA 900/2100 i GSM GPRS/EDGE 850/900/1800/1900, UMTS HSPA 850/900/1800/1900 te GSM GPRS/EDGE 850/900/1800/1900.

Sony Ericsson Spiro™ s Walkmanom™ bit će dostupan na odabranim tržištima od početka trećeg tromjesečja u kontrastno crnoj (Contrast Black), ružičastoj (Sunset Pink), proljetno zelenoj (Spring Green) i tajanstveno crnoj (Stealth Black) boji.

Sony Ericsson Zylo™ s Walkmanom™ bit će dostupan na odabranim tržištima od početka trećeg tromjesečja u jazz crnoj (Jazz Black), ča-ča srebrnoj (Chacha Silver) i swing ružičastoj (Swing Pink) boji.

Pročitajte Sony Ericsson Product Blog za više informacija:

*W910 Walkman™ telefon Najbolji telefon na 13. izboru GSM asocijacije Global Mobile Awards 2008. godine.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.