Sony Ericsson korisnicima pruža nešto Extra

Fotografija članka: Sony Ericsson korisnicima pruža nešto Extra

Sony Ericsson Extras korisnicima dodatno pojednostavljuje razumijevanje kako da osjete novo iskustvo u kojem mogu uživati na svom telefonu. Nudeći potpuno iskustvo i napredne mobilne mogućnosti, četiri Sony Ericsson Extras kategorije daju jasnu informaciju korisnicima i pomažu im da naprave ispravan odabir  na prodajnom mjestu.

Četiri nove Sony Ericsson Extras kategorije:

Razgovaraj (Talk): Sloboda razgovora gdje god se zatekli – razgovarajte uz proizvode koji uključuju Bluetooth i žičane slušalice

Igraj (Play): Pronađite više zabave svaki dan – ova dodatna oprema pretvara telefone u proizvode koji nude nova iskustva za one koji se vole igrati s  gadgetima

Slušaj (Listen): Jednostavno vrhunska audio rješenja za svaki dan – slušajte omiljene pjesme ili video spotove bilo gdje uz Bluetooth zvučnike, slušalice i snap on zvučnike.
 
Kreni (Go): Rješenja za bilo koju situaciju – prebacite, napunite ili ponesite svoj mobilni telefon uz ovu „nužnu dodatnu opremu“

 

„U sklopu naše strategije Komunikacije i Zabave, dok smo razvijali naše telefone pažljivo smo slušali korisnike i pratili koje su njihove potrebe i taj stav je identičan kada je riječ i o dodatnoj opremi.” rekao jeJacob Sten, direktor odjela za dodatnu opremu u Sony Ericssonu. „Želimo da korisnici u potpunosti iskuse puni potencijal svojih mobilnih telefona i Sony Ericsson Extras će im omogućiti da pronađu savršen komad dodatne opreme za njihove potrebe.”

Tim povodom organiziran je i nagradni natječaj na koji se putem Facebooka mogu prijaviti svi zainteresirani za pojavljivanje u TV spotu o Sony Ericsson Extras. Više informacija pogledajte u video prilogu:
 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.