SE Cedar – uživajte u povezivanju sa svojom ekipom

Fotografija članka: SE Cedar –  uživajte u povezivanju sa svojom ekipom

 

 Uz Sony Ericsson Cedar, korisnici profitiraju od već standardnih ključnih značajki na koje su navikli od Sony Ericssona. Telefon nudi iskustvo društvenog umrežavanja koje je jednostavno za korištenje, uz Widget Manager 2.0 aplikaciju koja omogućava korisnicima da pristupe svojoj stranici za društveno umrežavanje sa zaslona na čekanju i brzo se prebacuju između različitih društvenih mreža.

Mobitel prati linije tijela i ruke za što lakše i udobnije korištenje, što je standard u Sony Ericsson portfoliju.  

„Sony Ericsson Cedar je savršen mobitel za korisnike koji traže kombinaciju telefona za posao i svakodnevni život“, izjavio je Quentin Cordier, Global Marketing Manager, Sony Ericsson. „S 3G HSDPA, 3,5 mm audio priključkom te portom za jednostavno spajanje s prijenosnim računalom, Sony Ericsson Cedar je cjenovno povoljan  GreenHeart mobilni telefon koji korisnicima omogućava jednostavno i brzo spajanje s društvenim grupama u osobne ili poslovne svrhe.“

U skladu s GreenHeart orijentacijom, Sony Ericsson Cedar nudi razne zelene mogućnosti poput korištenja reciklirane plastike, e –priručnika u telefonu, punjača koji troši manje energije te maksimalno smanjenog pakiranja, a ne sadrži štetne kemikalije. Riječ je o odličnom telefonu za poslovne korisnike koji traže zeleniju alternativu, jer nudi push e-mail, Bluetooth i HSDPA.

Sony Ericsson Cedar će biti dostupan na određenim tržištima u trećem kvartalu 2010. u crno/srebrnoj i crno/crvenoj kombinaciji boja.

Sony Ericsson Cedar specifikacija:


 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.