Sony demonstrira SteadyShot video stabilizaciju na Xperia X modelima

Fotografija članka: Sony demonstrira SteadyShot video stabilizaciju na Xperia X modelima

Očekuje se da će se Sony Xperia X i Xperia X Performance modeli pametnih telefona pojaviti na tržištu krajem ovog mjeseca, a između ostalih značajki koje dijele ističe se i 23 MP stražnja kamera.

Oglas

Za razliku od ostalih high-end pametnih telefona, 23 MP stražnja kamera na Sony Xperia X i Xperia X Performance modelima nema optičku stabilizaciju slike. Ipak u svrhu stabilizacije slike, bilo kod snimanja video zapisa ili slikanja fotografija Sony koristi svoju SteadyShot tehnologiju koja se uvelike oslanja na digitalnu stabilizaciju slike.

Da bi demonstrirao mogućnosti SteadyShot tehnologije na svojim novim pametnim telefonima Sony je nedavno objavio jedan video koji je sniman prilikom vožnje biciklom, te prikazuje razlike u snimanju videa prilikom uključene i isključene ove značajke.

Prema onome što se može vidjeti na objavljenom videu, razlika je ogromna, a kako SteadyShot tehnologija radi u praksi možete pogledati na video zapisu nastavku.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.