Sony Cyber-shot H400 digitalac s nevjerojatnim optičkim zoom-om od čak 63x

Fotografija članka: Sony Cyber-shot H400 digitalac s nevjerojatnim optičkim zoom-om od čak 63x

Sony Cyber-shot H400 se itekako ima čime pohvaliti – tu je 20,1 MP zaslon za odlične slike i HD videozapise, kao i masivni 63x optički zoom sa optičkim SteadyShotom za fotografiranje bez podrhtavanja.

Oglas

Ono što korisnici vole je jednostavnost korištenja, a upravo to pruža i novi Sony Cyber-shot H400 koji nalikuje na DSLR fotoaparat iako to nije. Ugrađen je elektronički objektiv, te način rada Intelligent Auto i namjensku tipku za snimanje videozapisa. Spomenimo i litij-ionsku bateriju velikog kapaciteta koja omogućava još više mogućnosti za fotografiranje.

Sony Cyber-shot H400 ima ogromni 63x optički zoom (ekvivalent žarišnoj duljini 24.5-1550mm u formatu 35mm) koji se proteže od širokokutnog do super-telefoto. Optički SteadyShot smanjuje rizik od mutnih, zrnatih fotografija –čak i na visoko zumiranim postavkama ili kad držite kameru na dužini ispruženih ruku.

Uživat ćete u slikama bogatim detaljima sa 20.1 megapiksela koje bilježe svaki događaj u životu. Ili jednostavno pritisnite  tipku za videozapis i snimajte HD videozapise koje možete gledati na TV-u ili podijeliti na webu.

Sony Cyber-shot H400 digitalac s nevjerojatnim optičkim zoom-om od čak 63x

Snaga fotografiranja ne utječe na jednostavnost operacija i korištenja. Oblikovano kućište ostavlja dojam DSLR fotoaparata,  izgleda sjajno u ruci, s ergonomskom drškom koju očekujete na većim i mnogo skupljim fotoaparatima. Dodatna pogodnost je elektronički objektiv koji pomaže fotografirati pejzaž, čak i kada se fotografira na otvorenom prostoru uz blještavilo sunca.

Intelligent Auto omogućuje Vam da postignete vrhunske rezultate bez ikakvih problema.  Sony Cyber-shot H400 automatski prepoznaje kut snimanja, vodi brigu o izloženosti i drugim postavkama tako da se možete usredotočiti na ono što se događa ispred fotoaparata.

Ne morate brinuti da će Vam izmaći neki poseban trenutak dok ste u pokretu. X-Series litij-ionska baterija velikog kapaciteta osigurava snagu za 300 snimki između punjena – što omogućava mnogo prilika za fotografiranje svakodnevnih situacija ili događaja tijekom putovanja.

Kad ste vani s prijateljima način rada Party automatski podešava osjetljivost, ekspoziciju i boje za živopisna sjećanja na one zabavne zajedničke večeri.  Napredna bljeskalica osigurava osjetljivost objektiva, učinkovito širi raspon bljeskalice tako da udaljeniji predmeti izgledaju bliže. Pogodan je za slikanje unutar zatvorenog prostora ili u tamnijim prostorima, kad ugrađena bljeskalica nije dovoljna.

Sony Cyber-shot H400 digitalac s nevjerojatnim optičkim zoom-om od čak 63x

Kompaktni Sony Cyber-shot H400 fotoaparat s optičkim zumiranjem od 63x može se predbilježiti na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.