Sony Bravia X9 4K – službeni TV FIFA Svjetskog prvenstva u Brazilu!

Fotografija članka: Sony Bravia X9 4K – službeni TV FIFA Svjetskog prvenstva u Brazilu!

Ljubitelje nogometa će sigurno zanimat koji je to službeni “televizor” Svjetskog nogometnog prvenstva u nogometu? Sony Bravia X9 4K.

Oglas

Tijekom i nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu, svi posjetitelji Sony centara u Arena Centru i West Gateu, kao i multibrand dućana Emmezeta i Harvey Norman, moći će akciju s nogometnih terena u Brazilu pogledati u 4K rezoluciji na službenom televizoru Mundijala 2014 – Sony BRAVIA X9. Osim toga, Sony i FIFA zajednički su uključeni na nekoliko aktivnosti kojima će se tijekom i nakon Svjetskog prvenstva promovirati 4K sadržaj, između ostalog – po jedna utakmica osmine finala, četvrtfinala te samo finale bit će snimane 4K tehnologijom, a završetkom prvenstva u 4K rezoluciji snimit će se i službeni video kompletnog Mundijala.

Ove sezone, liniju 4K televizora iz Sonyja predvodi BRAVIA X9 – službeni TV FIFA Svjetskog prvenstva u Brazilu. Još u travnju ove godine, FIFA i Sony najavili su suradnju kroz nekoliko zajedničkih 4K inicijativa tijekom SP-a. Tako će službeni video Svjetskog prvenstva u Brazilu („Official 2014 World Cup™ 4K Film“) u 4K rezoluciji uključivati najbolje akcije, golove i utakmice tijekom prvenstva, kao i veliko finale 13. srpnja u Rio de Janeiru, te će završetkom natjecanja video biti dijeljen online kroz FIFA 4K distribucijske kanale. Sony će tijekom Svjetskog prvenstva FIFA-i pružiti značajnu tehničku podršku prilikom praćenja i snimanja akcija na terenu, a osim 4K segmenta, Sony će na raspolaganje dati i svu potrebnu opremu za najkvalitetniju HD produkciju, uključujući više od 300 različitih kamera i fotoaparata.

Više detalja o službenom TV-u FIFA Svjetskog prvenstva u Brazilu pronađite na .

Sony Bravia X9 4K - službeni TV FIFA Svjetskog prvenstva u Brazilu

Sony / FIFA / 4K:
– Sonyjeva oprema i ljudstvo, potrebni za sve aktivnosti u Brazilu, poslani su u ukupno 47 aviona.
– Tijekom Svjetskog prvenstva, Sony će snimiti više od 2500 sati materijala iz Brazila.
– Više od 100 Sonyjevih operativaca pokrivat će akcije s terena.
– Akcija će se snimati u HD te, po prvi put dosad, 4K rezoluciji.
– Sony je u Brazil ukupno poslao više od 280 osoba (snimatelja, tehničara i sl.)
– Prije nego su poslani za Brazil, svi uređaji (4K, HD, fotoaparati) prošli su ekstenzivna ispitivanja u Sonyjevom Tehnološkom centru u Velikoj Britaniji.
– Netflix je prvo veliko ime koje donosi streaming 4K sadržaja.
– Stručnjaci diljem svijeta označavaju upravo 4K kao vodeću pokretačku silu TV tržišta u 2014.
– Mnoge TV kuće diljem svijeta u procesu su testiranja 4K tehnologije i sadržaja (uključujući BBC i BskyB)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.